Jasmin (nyk. Nessa)

Lisätty sivulle: 2007-01-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Jasmin (nyk. Nessa)
7/2006 Jasmin sai kodin Nurmijärveltä

***

Narttupentu, noin 6kk

7.7.2006 Nessa(ex- Jasmin) etsii kiireellä uutta kotia perheessä puhjenneen allergian vuoksi.

Nessan nykyinen omistaja:”Nessa tarvitsee kodin ehdottomasti omakotitalosta ja mielestäni myös toisen koiran kaveriksi,ei tietenkään välttämättä. Nessa ei turhia hauku,mutta on hyvin pelokas uusia ihmisiä ja koiria kohtaan, tutustuttuaan heihin oppii luottamaan hyvinkin nopeasti(näin ainakin meidän kohdalla)!

Nessa tulee erittäin hyvin toimeen pienten lasten kanssa, meillä ei ainakaan Nessa edes tavallaan huomio lapsia eli ei siis ole vihainen missään nimessä! Yksin ollessaan tekee pieniä tuhotöitä, niin kuin jokainen terve pentu yleensä. Nessa on siis sekarotuinen ja luulemme, että siinä olisi kaukaasianpaimenkoiraa ja jotain muuta…tästä emme siis voi olla varmoja.”

***

20.4.2006 Jasmin Nessa sai kodin Joutsenosta

***

Narttupentu, noin 3kk

Alla kuvia Jasminista ja Jasperista keväällä 2006. Jasmin on kuvassa oikealla puolella (mustavalkoinen). Jasmin on n.3 kuukauden ikäinen narttupentu. Jasmin on kovin arka, kuten myös saman pentueen uros Jasper. Kun niiden luona vietti aikaa makupaloja tarjoillen, niin uskaltautuivat lopulta ottamaan jopa kädestä makupalan.

Pennusta kasvaa iso koira, jolla on varmasti vahtiviettiä. Todennäköisesti siinä on myös kaukaasianpaimenkoiraa. Ei sovellu kerrostaloon, eikä ensimmäiseksi koiraksi.