Jarre

Lisätty sivulle: 2015-02-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jarre
5/2015 Jarre sai kodin.

****

Leikattu uros, noin 2,5 v.

13.3.2015 Lisätty komistuneelle Jarrelle ulkoilu- ja lenkkikuvia.

5.2.2015 Ilo oli tämän miehen kanssa ulkoilla. Ensin sain naamapesun ja silmälasit tuli kuolattua. Sen jälkeen lähdettiin kävelemään. Hienosti kulki remmissä, kalasti viestejä matkalla, jotka piti lukea tarkkaan. Lopuksi malttoi tehdä molemmat hädät remmissä:)

Ulkoilevalle perheelle mainio lenkkikaveri, jonka kanssa voi jo lenkkeillä kunnon lenkkejä kun ikä on jo huimat 2,5v. Kompakti koira, mutta ehkä ei kerrostaloon. Haukkui jonkin verran aitauksessa, mutta sehän voi olla vain tarhalla olo haukkumista. Myöskään ei ihan pienten lasten perheeseen, koska voi koheltaa vahingossa pienen nurin. Ulkoaitauksessa tykkäsi juosta, mutta remmikävely oli kuitenkin parasta:) Hieman hoikassa kunnossa, joten koti olisi kiva löytää ennenkuin tulee kovat pakkaset.

Lisätietoja Jarresta saat varaajalta, joka tapasi koiran 1.2.2015

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta uroskoirasta on 250 euroa.