Jade

Lisätty sivulle: 2015-05-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Jade
24.6.2015 Jade sai kodin Ivalosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.9.2015 Kuvallisia terveisiä Jadelta. Jade voi hyvin ja on saanut sekä karvaa että lihasta lisää!

***

Leikattu narttu, noin 4 v. Kotihoidossa Hämeenlinnassa

11.6.2015 Jade on edistynyt mm. vieraiden ihmisten kohtaamisessa, mutta ottaa edelleen aikansa, ennen kuin häntä alkaa heilua uuden tuttavuuden kanssa. Jadella on myös eroahdistusta, johon uuden omistajan on varauduttava. Jade haukkuu kun jää yksin, mutta ei tuhoa tai pissaile. Eroahdistus ei kuitenkaan ole sillä tasolla, etteikö sitä vielä saisi koulutettua pois, mutta aikaa ja päivittäisiä harjoituksia se tulee vaatimaan. Remmissä Jade käyttäytyy hyvin, eikä noteeraa muita liikkujia juuri millään tavalla. Kun Jaden luottamuksen on saanut, uskaltaa rauhallisella aidatulla pihalla Jadea pitää vapaanakin, ja Jade tykkääkin palloleikeistä ja kiehnätä nurmikolla antaumuksella.

29.5.2015 Jade on arahko tyttö, joka kuitenkin tykkää rapsutuksista ja antaa nätisti ihmisen käsitellä itseään. Jade säpsähtelee ääniä ja äkkinäisiä liikkeitä ja on valmis lähtemään karkuun, jos liikaa pelottaa. Toisten koirien kanssa Jade tulee toimeen, jos toinen ei ole liian vilkas tai tunkeileva, innokaille ihailijoille Jade murisee ja saattaa rähähtää. Paras kaveri Jadelle olisi rauhallinen, tasapainoinen, leikattu uros, mutta kyllä tyttö varmaan ainoanakin koirana viihtyisi. Omistajalta vaaditaan myös rauhallisuutta, johdonmukaisuutta ja luottamuksen rakentamista tämän koiran kanssa. Lapsiperheeseen Jade ei sovi, eikä mahdollisen haukkuherkkyyden takia kerrostalokaan ole paras paikka. Jaden säkäkorkeus on 35cm.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus steriloidusta nartusta on 300e.