Izarra

Lisätty sivulle: 2007-01-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Izarra
24.9.2006 Izarra muuti omaan kotiin Keravalle

***

Kuulumisia kodista:

10/2006 Izarra oli aika arka, kun toimme hänet kotiin. Omalla pihalla hän on super- energinen ja leikkisä, mutta kun Izarran saa houkuteltua pihasta pois neidistä tuli vähän arka. Izarra ei enää hauku vastaantuleville, paitsi jos ne ovat tosi isoja koiria. Sakemanni-koirille hän nostaa kummatkin korvansa aivan pystyyn ja suoristaa normaalisti kippuralla olevan häntänsä, muttei hauku niille. Ehkä ne ovat tutunnäköisiä.

Izarran tarkkaavaisuus asento on vasen korva puoli pystyssä kun oikea on aivan pystyssä. Sillä tavalla Izarra tuijottelee naapureita pihalta. Hampaiden kasvu kutittaa ja panee Izarran näykkimään kaikkea, jopa omaa tassuaan kun purulelu ei ole lähellä. Izarralla oli pikkuinen kasvupyrähdys vähän aikaa sitten, neidin korkeus kasvoi 5cm viikon aikana(nyt 49cm). Paino on noussut vain 2 kiloa(13kg), kun suomen ilkeät pöpöt eivät anna Izarran masun toimia normaalilla tavalla.

Izarran lempi leikkejä ovat, ”arvaa mitä minulla on nyt suussa?” tai ”vedetään sukkahousuja kilpaa”. Izarra on vähän rasavilli, kun sitä energiaa on niin hirveästi. Izarran lempi lelu on koirannäköinen pehmolelu, johon on ommeltu sukkahousuista kuljetusremmi. Izarra rakastaa sukkahousujen tai kaikkien kankaiden pureskelua. Izarra nukahtaa heti kun masua silitetään. Lempinukkuma-asento on tietenkin pennuille tyypillinen selällään makaaminen. Terveisin, Mari&Izarra

***

Narttupentu

3.9.2006 Izarra on reipas narttupentu Hoiupaikissa. Izarra, Izella ja Izinda ovat siskoksia. Izella ja Izinda menivät virolaisiin koteihin.