Isla

Lisätty sivulle: 2007-01-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Isla
2007 Isla sai oman kodin

***

Kuulumisia kodista:

Isla on ollut kerrassaan loisto tyyppi!! Olen hyvin onnellinen että tein päätöksen ottaa koiran teidän kauttanne! Kiitos.

Meillä on mennyt oikein hyvin, nykyään tietysti paremmin kuin alussa. Isla (nimeksi tuli siis Isla), kärsii eroahdistuksesta, mutta se lievenee päivä päivältä. Aluksi se ei päästänyt minua edes viereiseen huoneeseen, heti alkoi itku ja paniikki. Ensimmäisen puolen vuoden aikana Isla aiheutti meille häädön kerrostaloasunnostamme, söi asunnon oven ja oven pielet, postiluukusta mahtui ulos jo melkein koko koira! Kokeilimme kaikenlaisia apukeinoja mutta ei niistä ollut kunnollista apua, joten lopulta kyllästyin konsteihin ja päätin vain olla kärsivällinen ja opettaa Islaa hiljalleen tottumaan. Isla on varautunut lapsien suhteen. Ei ole lapsiystävällinen, niin kuin bokserin kirjoitusten mukaan pitäisi olla, mutta ei voi tietää millaisia traumoja lapset joskus ovat saattaneet aiheuttaa sille. Aikuisia ihmisiä rakastaa, kunhan eivät haise viinalle.

Oli kuitenkin hyvä että jouduimme muuttamaan asunnosta, sillä naapurimme eivät olleet koiraihmisiä! Siitä kärsin myös minä. Sitten saimmekin asunnon omakotitalosta, omalla pihalla varustettuna, ja muut talossa asuvat jumaloivat Islaa. Heillä on oma koirakin joka haukkuu välillä yksin ollessaan, eikä sekään häiritse meitä muita, niin Islankaan totuttelu ei ole haitannut nyt ketään. Isla onkin oppinut todella hyvin kotona yksin olemisen, ja kuitenkin näinkin lyhyessä ajassa! Enää ei tapahdu vahinkoja vaikka kyllä se niitä ehti tehdä jo uudessa kodissammekin. Lattiasta lähti päällysmuovit, ja ovi on naarmuilla ja runkopatja sängystä on jäljellä runko. Mutta nykyään tosiaan Isla on jo ihan kiltisti. Ei kuulemma edes hauku päivän aikana.

Isla on hyvässä kunnossa: lihaksikas ja voimakas. Iloinen tyyppi! Minne ikinä mennäänkin , rakastuvat siihen kaikki ihmiset. Kova tyttö antamaan suukkoja. Kerrassaan hieno koira, ja vielä kielinerokin. Osaa käskyjä venäjäksi, viroksi sekä suomeksi! Suomenkieli luistaa kyllä parhaiten nykyään.

Siinä kuulumiset ensimmäisestä yhteisestä vuodestamme Islan kanssa. Toivottavasti yhdistyksellänne menee hyvin! Olen puhunut ihmisille pelkkää hyvää niin toiminnastanne kuin kauttanne tulevista koirista. Teette hyvää työtä!

Kiitos vielä kerran ihanan koiran saamisesta! Pidän siitä hyvää huolta! ja se minusta!

Hyvää talven jatkoa toivottaa Hanna ja Isla.