Isi

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

31.10.2023  Isi sai yhteisen kodin ystävänsä Yummin kanssa

Isi suhtautuu uusiin ihmisiin ystävällisesti ja innokkaasti, ja saattaa monesti hypähtää tulijaa vasten.Isi on todella ihmisystävällinen. Isi tottelee peruskäskyjä ja hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta. Remmissä kävelee nätisti, myös sijaiskodin nuoriso on taluttanut Isiä ongelmitta. Isi on lenkeillä kiinnostunut toisista koirista ja koirasta riippuen saattaa joillekin haukkua. Kaikkiin koiriin ei kuitenkaan reagoi.

Iisi on hyvin ihmisläheinen ja tykkää rapsutuksista. Hakeutuu mielellään ihmisensä lähelle makoilemaan ja nauttimaan rapsutuksista. Isin erikoisuus on sitkeä tuijotus saadakseen silitystä.

Isi on tällä hetkellä sijaiskodissa kerrostalossa, jossa eläminen on sujunut ongelmitta. Yksin ollessaan Isilla on ollut koirakaveri, jonka kanssa yksinolossa ei ole ollut ongelmia. Isi saattaa ilmoittaa rappukäytävässä kulkijat yhdellä tai kahdella haukulla.

Autossa matkustaa takakontissa nätisti. Ei ole pahoinvoiva eikä pidä mitään meteliä. Isi pitää lapsista ja lasten tuomasta aktiivisuudesta kotiin. Isi onkin tottunut elämään lapsiperheessä myös edellisessä kodissaan. Isi on sisäsiisti.

Isi on elänyt koko elämänsä yhdessä sisaruskoiransa Yummin kanssa kanssa, joten tulevassa kodissa voisikin olla seurallinen uroskoira kaverina. Yummi ja Isi ovat sijaiskodissa Helsingissä, jonne heihin voi sovitusti mennä tutustumaan. Yummi ja Isi ovat syntyneet Espanjassa, josta ne ovat edellisen omistajan mukana tulleet neljä vuotta sitten Suomeen. Isin rotuperimästä ei ole tarkempaa tietoa. Isi on keskikokoinen ja painaa noin 14kg.