Irma, Bellan pentu (nyk. Lilli)

Lisätty sivulle: 2007-10-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Irma, Bellan pentu (nyk. Lilli)
1.11.2007 Irma sai kodin Anjalankoskelta.

***

Kuulumisia kodista:

7.6.2009 Hei Rekkulaiset! Kylmän talven ja kevään jälkeen tuli sittenkin kesä joka ei kovista odotuksista huolimatta kuitenkaan ole ollut mitään helteellä iloittelua. Mutta hauskaa on ollut!

Alkukeväästä Lillille otettiin sitten suunnitellusti se koirakaveri Niki ts. siitä taisi tulla Lillin Poika isolla P:llä. “Äiti ja poika” ovat kovasti kirmailleet pellolla hiirijahdissa ja hyvän äidin tavoin Lilli on opettanut ns. poikastaan hyville talon tavoille. “Hiuksenhienosta” ulkonäkö eroavaisuuksista piittaamaton voisi sanoa että kyseessä on todellakin poikanen ja emo. Lillin omakin luonne ja käytös muuttui uuden tulokkaan myötä niin hurjasti ettei sitä uskoisi enää samaksi koiraksi ollenkaan. Lilli on niin kiltti ja rauhallinen ja hellyyttä rakastava persoona että oksat pois. Hyvää tulevaa juhannusta kaikille Rekkulaisille!

2.2.2009 Moi! Aluksi hyvää uutta vuotta 2009! Meillä on nykykyisin hieman “erilainen” koira…kaiken normaalin koiran aktiviteetin lisäksi Lillin uusi harrastus on HIIRIJAHTI!. Neiti on tainut olla liikaa kissan seurassa kun hän pyydystää nykyisin enemmän hiiriä kuin talon kissa. Muutama hiiri päivässä pitää karvan kiiltävänä…; on Lillin motto. Kyllä siinä isäntä oli ihmeissään kun peltolenkin lopuksi koira teputti hiiri suussa kotiin.

Muuten meillä täällä kaikki on hyvin normaalia elämän menoa. Pienissä mielessämme olemme jo kypsytelleet ajatusta kaverin otosta Lillille. Saisivat yhdessä kirmailla hiirijahdissa .Nyt kun naapurin koirakaveri alkaa olla vähän huonossa kunnossa (nivel vaivojen takia ) ja kun Lilli on tottunut nyt kirmailla pelolla kaverin kanssa on hän kuin orpopiru kun ei kaveri jaksakkaan enää riehua.

Tässä vielä muutama uusi kuva Lillista siitä on kasvanut kiltti, hellyyden kipeä ja nätti tyttö. Kuulumisiin. terkuin: Anne ja Lilli

27.3.2008 Lilli on myös kasvanut kovasti ja tykkää tosi paljon olla ulkona. Täällä kun oli se lumimyräkkä eilen (ja vielä vähän tänäänkin) Lillin piti päästä välttämättä ulos vaikka keli oli mitä kauhein. Hänet pitää pitää väkipakolla sisätiloissa ja senkin ajan hää makaa ulko-oven edessä ja odottaa jos joku sattuisi mennä pihalleja pääsisi mukaan.

Lenkkeilty ollaan Lillin kanssa kovasti ja nyt olisi tarkoitus mennä koirakouluun opettelemaan miten kävellään kiltisti vierellä. Neidillä kun on tapana olla etunenässä joka paikassa varsinkin kävelyllä. Lapset kun on mukana lenkillä sillä on vauhti pitää lauma koossa ja olla tietysti itse ensimmäisenä = ) Meidän koulutus taidolla (tai koiran oppimis halusta) riippuen emme ole saanneet neidin narussa kävelyä aisoihin VETÄÄ KUIN PÄÄTÖN KANA… Lilli on muuten hyvin energinen ja fiksu koira (veättää meitä välillä 6-0) ja tykkää juosta pellolla tuntitolkulla väsymättä.

17.12.2007 Tyttö on niin liikkuvaa sorttia ettei siitä meinaa saada kuvaa kuin nukkuessa ja kuka nyt sellaisen tahtoisi. Tässä on nyt ikuistettuna Lillin vähäiset paikallaan olo hetket. Niin kuin jo kerroin kun kyselit kuulumisia niin meillä meneen hyvin. Opetellaan luokse tuloa kun kutsutaan ja sitä sisäsiisteyttä mistä jo kerroinkin. Myös oman pihan rajoja ollaan opeteltu ja että pysyttäisiin pihassa eikä laukata tielle kun joku menee siellä. Siinä ollaan jo välillä onnistuttukkin hyvin silloin tällöin ja joskus vähän huonommin mutta onneksi meillä on mukavat naapurit ja ymmärtävät kun Lilli menee tervehtimään. Ensimmäiset rokotukset olemme käyneet hakemassa ja muutaman viikon päästä olisi tehosteiden aika. Mutta nyt ei muuta kuin oikein Hyvää joulua ja onnelista uutta vuotta 2008 teille kaikille sinne rescuihin ja kuulumisiin …

***

Narttupentu

10.10.2007 Sivuillamme kotia etsinyt Bell (http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=1440) synnytti kodissa 10 pentua. Pennut syntyivät 8.9.2007. Pennut ovat saaneet alkunsa tarhalla, joten isästä ei ole tietoa.

Pennuista kasvaa joko keskikokoisia tai isoja, ja siitä syystä etsimme niille koirakokemusta omaavia koteja.

Kaikki pennut on sosiaalisia ja elävät hoitokodissa perheen keskellä ja ovat tutustuneet kissaan ja lapseen :) Pennut luovutetaan viikolla 44.

Tulevan omistajan tulee sitoutua kouluttamaan pentu yhteiskuntakelpoiseksi, ja mahdollisesti osallistua esimerkiksi paikallisen koirakoulun pentukoulutukseen ongelmien välttämiseksi. Tulevaisuudessa olisi myös suotavaa steriloida/kastroida koira, uusien vahinkopentujen välttämiseksi.

Irma ja Viivi menevät aina sekaisin kun ovat ihan samannäköisiä, paitsi Irmalla on vaalean ruskeat jalat. Ja luonnetta löytyy roppakaupalla, hampaillakin on kiva syödä kaikkea ja kaikkia! Myös ääntä tästä pojasta lähtee. :)

Pennut luovutetaan madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä tunnistusmerkittyinä.