Inneli (nyk. Lulu)

Lisätty sivulle: 2007-01-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Inneli (nyk. Lulu)
15.3.2015 Inneli sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

27.5.2016 Elämä Lulun kanssa on sujunut paremmin kuin hyvin, heti alusta asti oli selvää että varsin sopeutuvainen, hyvin koulutettu ja elämäniloinen tapaus on kyseessä. Etukäteen jännitimme miten yhteiselo kahden kissamme kanssa lähtee käyntiin, mutta eläimet ovat tulleet hyvin toimeen toistensa kanssa ja välillä kolmikko nukkuu päiväunia samassa sängyssä. Olemme tämän puolentoista vuoden aikana käyneet eläinlääkärillä muutamaan otteeseen, vuosi sitten poistatettiin kaksi pattia ja kuukausi sitten yksi hammas juuripaiseen takia. Toipuminen ja töttörön kanssa toilailu on vaatinut vilkkaalta vanhukselta kärsivällisyyttä, mutta Lulu on selvinnyt kaikesta reippaasti! Muuten Lulu on terve ja niin virkeä olemukseltaan, että ulkona lenkkeillessä tullaan viikottain kysymään, onko Lulu vasta nuori koira. Lulu nauttii automatkoista (kunhan ei ole liian kuuma) ja mökkiviikonlopuista, jolloin saa temmeltää ulkona sydämensä kyllyydestä. Kiitos, että olemme saanet kauttanne ihanan ja persoonallisen karvakuonon, joka tuo hymyn huulille päivittäin!

***

Leikattu narttukoira, noin 8 v, Helsingissä.

2.3.2015 Lulu etsii edelleen uutta kotia, koska allergia perheessä on akuutti. Inneli (nyk.Lulu) on kahdeksan vuoden ikään tuleva sekarotuinen naaras, joka etsii uutta kotia kodissa ilmenneen allergian vuoksi. Lulu on madotettu kesällä ja rokotukset voimassa vuoden 2016 marraskuuhun asti. Steriloitu noin 1 vuoden ikäisenä. 6kk sitten teetetty täydellinen terveystarkastus jossa todettu täysin terveeksi.

Luonteeltaan utelias, pirteä ja sosiaalinen. Osaa peruskäskyt ja tottelee hyvin. Jos nainen lenkittää, niin kokeilee enemmän rajojaan kuin miehen lenkittäessä.

Tulee toimeen lasten ja muiden eläinten kanssa.

4 vuotiaalle pojallemme on muodostunut allergia jonka takia emme enää voi Lulua pitää. Toivottavasti pääsee aktiiviseen kotiin jossa saa paljon huomiota.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 100 euroa.

***

1.4.2006 Inneli sai kodin Helsingistä.

Kuulumisia kodista:

30.10.2007 Lulu-tyttönen on päässyt jo reilun puolentoista vuoden ikään ja voi oikein hyvin. Lulusta on kasvanut todella kilttiluonteinen ja tottelevainen tyttö, joka rakastaa temmeltämistä. Lulu haluaisi aina leikkiä toisten koirien kanssa ja innostaa villisti juosten näitä mukaan leikkiin. Lenkillä remmissä ollessaan Lulu saattaa tosin komentaa vastaan tulevia koiria, jos ei näitä pääse moikkaamaan. Lulun lempi paikka on koirien saari (Rajasaari), jossa hän saa juosta temmeltää muiden koirien kanssa niin paljon kuin jaksaa. Lulu käytiin steriloimassa kuukausi sitten ja hyvä niin, koska kohdussa oli jo kytemässä pieni tulehduksen alku.

04/2006 Inneli, eli nykyiseltä nimeltään LULU on ollut kodissaan nyt reilut 3 viikkoa, ja on jo sinä aikana kasvanut kohisten!

***

26.3.2006 Inneli on noin 1 1/2 kuukauden ikäinen narttupentu. Inneli odottaa hyvää kotia Loomade hoiupaikissa eli Teholla, jossa se on ollut 17.2. lähtien.