Iita

04.12.2018

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Pieni-iso Iita etsii osaavaa kotia.

26.3.2020 Iita on sijaiskotiaikana rohkaistunut ja muuttunut reippaaksi, vilkkaaksi nuoreksi. Iitan uudelta kodilta odotetaan kokemusta ja osaamista pitää nuori koira aktivoituna ja aisoissa. Kun rajat ovat kunnossa,  Iita osaa olla hyvin yksin kotona koiraseurassa, matkustaa autossa ja on innokas koulutettava. Iita vahtii ääniä ja ovea, ja Iitalle sopivin asumismuoto on omakotitalo.

24.2.2020 Cheetah- tuttavallisemmin Iita- on apinapinserin ja ranskanbulldoggsekoituksen jälkeläinen, joka etsii kotia, jossa on tiukat ja selkeät rajat, lisäksi voisi olla kestävähermoinen, sosiaalinen uroskaveri. Iita on uusia ihmisiä kohtaan arka ja tarvitsee paljon kannustusta ihmisiä tavatessa, tässä apuna toimisi hyvin sosiaalinen koirakaveri. Iita ei sovi lapsiperheeseen eikä kissojen kanssa samaan kotiin. Iita on koirien kanssa leikkiessään dominoiva, ja tykkää eniten fyysisistä paini- ja hampailuleikeistä. Iita on ketterä, sinnikäs ja älykäs, ja voisi sopia oikein hyvin agility- tai muuhun harrastukseen. Iitan kanssa täytyy myös itse olla pitkäjänteinen ja osattava pitää puolensa. Jos Iitalle antaa periksi, tai liikaa hellyyttä suhteessa rajoihin, Iita alkaa ottaa helposti valtaa ja alkaa vartioimaan omistajaansa, omimaan paikkoja ja vastustamaan hoitotoimenpiteitä sekä rähjäämään remmissä. Iita on sisäsiisti, osaa matkustaa autossa ja osaa olla yksin kotona. Yksinolossa on myös erittäin tärkeää Iitan kohdalla, että kotona osataan pitää rajat ja arvojärjestys, muuten Iitasta tulee herkästi eroahdistunut. Iita tarvitsee reippaan omistajan, joka osaa kouluttaa ja sosiaalistaa nuorta koiraa eikä pelkää pöljäilyä koiran puolelta. Iita on asunut vain omakotitalossa, ja voi olla kovin äänekäs kerrostalossa, joten paras koti Iitalle olisi omakoti- tai rivitalo. Iita on sijaiskodissa Hattulassa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Paula / 050 336 6302

Soittoajat: Ma-su 15-19

paularekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.