Iines (nyk. Tiita)

Lisätty sivulle: 2007-03-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Iines (nyk. Tiita)
1.7.2009 Tiita sai uuden kodin Helsingistä.

***

Narttukoira, noin 2v.

19.4.2009 Tiita etsii uutta kotia. Tiita ja perheen vanhempi narttu eivät tule enää toimeen keskenään, vaikka tilanteeseen on yritetty parannusta jo monin keinoin. Tiita on nyt 2-vuotias kaunis neitokainen. Tiita haluaa kovasti huomiota ja läheisyyttä ihmiseltä. Tiitan nykyisessä kodissa on kissa, jonka kanssa Tiita tulee toimeen.

Kulukorvaus on 60 euroa. Tiitalla on passi, johon on merkitty sirunumero ja rokotukset. Tiitaa ei ole steriloitu.

***

30.3.2007 Iines sai kodin Vantaalta

***

Narttupentu, noin 3kk

14.3.2007 Iines on kotihoidossa Vantaalla.

Pikku-Iines saapui illalla meille Vantaalle, nimi vaihtui jo matkalla Iita-Tiitaksi. Hoitokodin Tanskandoggiin tehtiin tuttavuutta takapihalla, alkuun jännitti mutta sitten jo leikittiin :)

Sisälle kun mentiin niin kissat katseli taas kummissaan uutta, yli-aktiivista tulokasta. Vähän jahdattiin kissoja, mutta kun pari kertaa sai kissan melkein silmilleen, jätti ne rauhaan. Silti voi vähän aina säikytellä kissoja.

Yö meni välillä nukkuessa, välillä luuta syödessä. Aamulla reippaasti ulos ja remmissä kävelee kuin vanha tekijä! Ja tarpeetkin tehtiin ulos, yöllä oli tullut vaan pisut sisälle.

Vähän itkee perään, mutta ottaa luut ja pehmolelut lohdukkeeksi. Ei vierasta ihmisiä ja sopii toisen koiran kaveriksi, myöskin kissa-perheeseen. Kokoa löytyy nyt n.45cm Mielellään harrastavaan ja ulkoilevaan perheeseen.

13.3.2007 Iines, reg nro 4969, on noin kolmen kuukauden ikäinen narttupentu Tallinnan Loomade Hoiupaikassa, jonne se on tullut 19.2.