Iines ja Minni

Lisätty sivulle: 2007-01-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Iines ja Minni
1/2005 Iines sai kodin Helsingistä
2/2005 Minni sai kodin Tammisaaresta

***

Iineksen kuvia ja kuulumisia kodistaan:

28.12.2008 Iines voi oikein hyvin. On ollut terve ja virkeä. Energiaa, intoa ja lähimmäisenrakkautta Iineksellä kyllä riittää jakaa kaikille mahdollisille ohikulkijoillekin! Noin kuukausi sitten Iines steriloitiin, leikkaus ja parantuminen menivät hyvin. Joulun jälkeen Iines on muuttamassa maaseudulle emännän töiden takia! Luulen, että tulee viihtymään uudella paikkakunnalla, koska tiedossa on siellä koti ja iso piha.
Tässä muutama kuva Iineksestä kesältä ja nyt joululta.
Terveisin, Laura ja Iines

3/2005 Iineksen kanssa on mennyt todella hyvin. Pentu on todella vilkas ja energinen. Iineksellä on tällä hetkellä antibioottikuuri vatsataudin takia, mutta se on jo paranemassa päin. Iines tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, sillä onkin jo paljon koirakavereita.

Alussa oli vaikeaa saada Iinestä lenkkeilemään, edes talon ympäri, nyt se taas lähtee oikein mielellään pidemmällekkin lenkille. Yksin kotiin jääminenkään ei ole ollut tytölle vaikeaa, vähän se saattaa itkeä aluksi, mutta mitään tuhoja ei tee yksin ollessaan. Iineksen luonne on aika vahva, itsepäisyyttä löytyy ja onpa ensi merkkejä uhmaiästäkin tullut esille. Suurempia ongelmia ei ole ollut Iineksen kanssa, kaikki on mennyt todella hyvin. Vatsatautia lukuunottamatta Iines on ollut täysin terve, ruoka on maistunut ja lihaa on tullut luitten ympärille. Painoa oli viimeksi runsas kymmenen kiloa. Toukokuussa olisi sitten tytöllä edessä koirakoulun pentukurssi, aikaisemmin ei päästy, vaikka oltaisi haluttu.
Talviset terveiset Iines, Laura ja Mikkis

***

Minni ja Iines olivat tarhalla joulukuussa 2004, josta veimme ne kotihoitoon, ne olivat hyvässä kunnossa hoitopaikkaan vietäessä, mutta niiden pieni veli kuoli parin päivän päästä. Minni ja Iines olivat jonkin aikaa Tallinnassa hoidossa, ja tulivat sitten Suomeen kotihoitoon.