Igor

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Igorista kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä yhteyshenkilöön sähköpostitse, kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Igorille tarjota.

15.02.2021 Nuori ja energinen Igor etsii koirakokemusta omaavaa kotia. Ovikellon soidessa kuuluu matala haukunta kun Igor ilmoittaa tulijoista, tutkittuaan vieraan rauhassa poika on hetken päästä jaloissa rapsutuksia hakemassa. Igor tulee toimeen narttu koirien kanssa, toisia uroksia poika ei arvosta. Mikäli tulevassa kodissa olisi kaveri odottelemassa tulee koirien tavata ainakin kerran ennen kotiutuspäätöstä. Kissoihin suhtautumisesta ei ole tietoa. Ei sijoiteta myöskään lapsiperheeseen. Igor matkustaa autossa nätisti ilman ongelmia. Hihnakäytökseen poika tarvitsee vielä koulutusta, toisille koirille saattaa haukkua jolloin ohitukset voivat olla vaikeita. Ottaa kuitenkin hyvin kontaktia ja kuuntelee taluttajaa, herkuilla on hyvin motivoitavissa. Yksinolo sujuu pojalta tuhoja tekemättä, hieman hermoilee yksin jäämistä ja saattaa itkeä perään mutta koulutuksella on tämäkin korjattavissa. Igorille haetaan liikunnallista aikuiskotia rivi-tai omakotitalosta. Tulevalta omistajalta odotetaan sitoutumista koiran koulutukseen ja aktivointiin. Igor on sisäsiisti ja sijaiskodissa Uudellamaalla jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 450 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-19

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.