Huula

Lisätty sivulle: 2009-08-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Huula
22.2.2010 Huula sai kodin Espoosta

***

Steriloitu narttu, noin 1,5v.

2.2.2010 Lisätty hyväntuulen haukku Huulalle uusia kuvia:)

21.1.2010 Huulalla näyttää riittävän ihailijoita, niin kaksi- kuin nelijalkaisiakin:). Toiset koirat näyttävät kovasti pitävän tästä herttaisesta tytöstä, jopa tarhan “äkäpussina” tunnettu Sämmikin. Huula ja Sämmi asustavatkin nyt samaa häkkiä.

Huula kävelee tälläkertaa mukavasti hihnassa ja tytön aiemmin ilmennyt turhautuneisuus ketjukoiraelämäänkin tuntuu kaikonneen. Sämmin seura sekä siirto hiukan isompaan häkkiin on tehnyt Huulalle selvästi hyvää. Toki vieläkin tytön kierrokset nousevat helposti ja tälloin pentumaista käsien napsimista saattaa esiintyä. Huomioimattomuudella määrätietoinen omistaja saa tämän tavan varmasti lopetettua.

8.1.2010 Huula on steriloitu.

30.11.2009 Hassu hyväntuulen haukku Huula odottelee vieläkin sitä omaa perhettä
Pärnun tarhalla. Huula on kovasti reipastunut ja neiti on nyt kovin iloinen ja energinen tyttö, joka rakastaa yli kaiken rapsutuksia ja huomiota. Lenkillä Huula hyppii ja vetää jonkin verran, joten tulevan kodin on myös varauduttava kouluttamaan tätä nuorta naista.

Innostuksen puuskissaan Huula koittaa hyppiä syliin asti ja hieman jopa pentujen tyyliin napsii käsivarsista. Huula ei ymmärrä että tämä on kiellettyä, mutta määrätietoinen omistaja saa varmasti tämän pahantavan nopeasti karsittua. Huula viihtyy mainiosti rapsutettavana, ja sylissä on se paras paikka. Huula ei siis vierasta ihmisiä ja neito onkin varsinainen rakkauspakkaus. :)

26.10.2009 Ihastuttava Huula odottelee edelleen uutta kotia tarhalla. Huula on älyttömän onnellinen kun sen kopin luokse menee. Tyttö hyppii ja pomppii eikä oikein tiedä miten päin se olisi:) Huula on “villimmän” oloinen kuin edellisellä tapaamiskerrallamme ja vaikuttaakin siltä, että tyttö on melko turhautunut ketjun päässä seisoskeluun. Mukavasti Huula silti rauhoittuu kainalooni nauttimaan rapsutuksista. Uroskoirista Huula tykkää todella paljon ja haluaisi leikkiä näiden kanssa oli kyseessä sitten vanhempi tai nuorempi herrasmies:)

Huula oli osallistunut vapaaehtoistyöntekijän kanssa Tallinnassa pidettävään Match Show:hun ja oli käyttäytynyt siellä todella hienosti:)

23.8.2009 Huula on arviolta noin 1,5 vuotias narttukoira Pärnun tarhalla

Huula-neito lumoaa kauneudellaan ja ystävällisellä luonteellaan ihmiset samantien:) Huula on vasta löytynyt kadulta joten voi olla että tyttö pääsee vielä takaisin vanhaan kotiinsa. Mikäli omistaja ei tule 14 päivän sisällä hakemaan tyttöa takaisin kotiinsa etsii neito uutta huolehtivaa kotia itselleen.

Huula on ystävällinen kaikkia tapaamiaan ihmisiä kohtaan ja se käpertyy tyytyväisen oloisena viereeni nauttimaan läheisyydestä ja rapsutuksista. Hihnan päässä Huula kävelee kuin unelma ja lenkkeily on todella helppoa tämän rauhalliselta vaikuttavan tytön kanssa. Urosten kanssa Huula tulee todella hyvin toimeen ja esimerkiksi Murka-koiran kanssa neiti leikki hyvinkin mielellään. Kävimme Huulan kanssa tapaamassa myös kissoja.
Näitä pieniä otuksia Huula tuntui hiukan pelkäävän mutta käyttäytyi silti todella ystävällisesti:)

Huula on säkäkorkeudeltaan noin 60 senttimetriä.

Huula luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi tytöllä on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Huulan kulukorvaus on 150 euroa.