Hupu

Lisätty sivulle: 2012-12-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Hupu
20.1.2013 Hupu sai kodin Turusta.

***

Kuulumisia kodista:

10.2.2013 Hupu koiran kanssa on mennyt meillä tosi hyvin, on meidän 9-vuotiaan Minni-koiran kanssa parhaat ystävät. Hupu on oppinut jo sisäsiistiksi ja tykkää käydä metsässä paljon, jossa käymme usein seikkailemassa. Myös palloleikit on Hupun mieleen. Hupu on hirveän oppivainen pentu ja aivan ihana haukku. Tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja ihmisten. T:onnellinen omistaja

***

Narttupentu noin 4kk

5.1.2013 Hupu saapui kotihoitoon Turkuun.

30.12.2012 Hupu on steriloitu.

12.12.2012 Hupu, Lupuu ja Tupu ovat samaa sisarusparvea, jotka odottavat kotia Tallinnan koiratarhalla. Pennut ovat iloisia ja leikkisiä kaveruksia, jotka pitävät kovasti ihmisistä. Pennuista kasvaa arviolta noin keskikokoisia. Pennut odottavat vastuuntuntoista kotia, jossa ollaan kiinnostuneita menemään myös pennun kanssa pentukouluun oppimaan koiraelämässä tarvittavia taitoja. Rotuperimästä ei ole tarkempaa tietoa.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250 €
sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.