Hulivili

Lisätty sivulle: 2010-10-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hulivili
8.11.2010 Hulivili sai kodin Porista kissojen kaverina.

***

Uros, noin 5v.

3.11.2010 Hulivili etsii uudelleen kotia, koska kemiat perheen toisen narttukoiran kanssa eivät kohtaa :(. Koska kyseessä on paljon isompi koira, perhe päätyi murheelliseen ratkaisuun, että Hulivilille yritetään löytää uusi koti. Hulivili on melkoisen itsetietoinen poika, eikä sovi urosten kaveriksi, ja näköjään kaikki tytötkään eivät siitä tykkää.

Hulivili tulee hyvin toimeen kissojen kanssa, ja sopisikin kotiin, jossa on kissoja, toinen koirakaveri voisi olla ehkä rauhallinen, samaa kokoa oleva narttukoira

***

31.10.2010 Hulivili sai kodin Sastamalasta.

***

2.10.2010 Hulivili on noin 5-vuotias pienikokoinen uroskoira Kohtla-järven tarhalla. Hulivilin omistaja kuoli, ja koira päätyi tarhalle.

Hulivili pitää kovasti ihmisistä ja on tarhalla ainakin tullut toimeen toisten koirien kanssa. Kuitenkaan sitä ei suositella kotiin, jossa on toisia uroksia.

Hulivili luovutetaan uuteen kotiin kastroituna, sirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä. Sillä on myös eu-passi, ja ennen kotiin lähtöä sille tehdään eläinlääkärin tarkastus ja tuonti kirjataan Traces-järjestelmään. Kulukorvaus Hulivilistä on 200 euroa.