Hugo

Lisätty sivulle: 2012-10-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hugo
17.11.2012 Hugo sai kodin Turun seudulta Kuusistosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

20.9.2013 Hugo sai “pikkuveljen” kääpiömäyris Pepen n 5 vkoa sitten. Kaverukset tulevat hyvin toimeen ja ovat melkoinen parivaljakko :) “Veljekset” yhteisessä kuvassa.

10.4.2013 Moi. Hienosti on mennyt ja Hugo nauttii jokaisesta hetkestä. Tässä Hugo katsoo peuroja jäällä ja haukahtelee komentaen :) T. Hugo & Family

2.12.2012 Hyvää Pikkujoulua kaikille! t: Hugo ja kotiväki

19.11.2012 Oli kyllä tosi kiva tavata teidän porukka tarhalla. Teette mahtavaa työtä ja arvostamme todella paljon eläimille omistautumistanne. Hugo on tosi kiltti ja iloinen… vähän riiviökin, yrittää aina välillä kalvaa huonekaluja ja rikkoa Maxin leluja. Täytyy ostaa hänelle tänään iso puruluu :) jotta hän saa hampailleen hommia. Hän on sopeutunut hyvin meidän porukkaan, tavannut sukua ja oppinut jo oman nukkumapaikkansakin. Hugo on viisas tyyppi, oppii nopeasti ja selkeästi nauttii joka hetkestä täysillä. Hugo nauttii täysillä perheensä kanssa Kuusiston metsissä lenkkeilystä. Hugo on aivan mahtava tyyppi!

Hyvää jatkoa ja joulun odotusta! T. Tiina

18.11.2012 Kuvaterveiset Hugolta uudesta kodista.

***

Uroskoira, noin 1,5v. (lokakuussa 2012)

26.10.2012 Hugo on noin 1,5 vuotias karkeakarvainen mäyräkoira Tallinnan tarhalla. Hugo oli tuotu Kohtla-Järven koiratarhalle ja Hugolla oli paha vanha haava toisessa etutasussa. Ei tiedetä mitä tassulle oli tapahtunut. Osasta tassua puuttui karva ja osasta puuttui nahka ja luut näkyivät. Hugon jalka on operoitu Tallinnan tarhalla. Jalasta ei koskaan tule entisensä, mutta Hugo pystyy sitä käyttämään. Todennäköisesti kävely on ontuvaa, mutta ei haittaa koiran elämää. Hugo on erittäin hyväluonteinen ja hellä koira, vaikka se on kovia kokenut.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä kastroinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.