Hogan (nyk. Holle)

Lisätty sivulle: 2007-02-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hogan (nyk. Holle)
7.3.2007 Hogan sai kodin Tampereelta

***

Kuulumisia kodista

11.12.2008 Teidän kauttanne meillä tosiaan on Hogan tai Holle niinkuin nimi kotoisasti on vääntynyt =) Holle on aivan ihana ja reipas poika, jota rakastetaan paljon ja joka kulkee lähes paikassa kun paikassa mukana.

Tällä hetkellä meille tosin kuuluu vähän huonompaa: Löysin Hollen vasemman takajalan lonkasta lokakuussa pienen patin jota kävin lääkärissä näyttämässä. Lääkäri oli rasvapatin kannalla joten asia jätettiin silleen, mutta marraskuun lopussa patti alkoi kasvaa ja Holle ei enää maannut vasemmalla kyljellään ja aristi pattia. Siis uudestaan lääkäriin. Patti poistetiin ja nyt odotetaan koepalasta tuloksia. Holle on ollut nyt hiukan alamaissa, mutta toivotaan parasta =) Mukavaa joulun odotusta!! Terveisin Holle,Riikka ja Pete

***

Urospentu, noin 3kk

Hogan, Cena, Booker, Nitro, Mysterio ja Edge ovat 6 mustaa urospentua Tallinnan loomade hoiupaikissa reg 4765-4770. Booker ja Edge ovat pidempikarvaisia ja loput 4 lyhytkarvaisia.

Pennut ovat syntyneet 14.11.2006 työmaa-alueelle, josta ne 30.1 siirrettiin tehon tarhalle kotia etsimään. Pentujen emä toimii alueella vahtikoirana. Emä on väriltään musta ja on noin saksanpaimenkoiran kokoinen. Isä on puolestaan naapurin musta keskikokoinen uros.