Himmi

Lisätty sivulle: 2015-02-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Himmi
10.2.2015 Himmi sai kodin.

***

Leikattu narttu, s. 1.9.2015, 5 kk. Kotihoidossa Somerniemellä.

3.2.2015 Himmi on varmaankin vihikoira/ajokoira mix tai jopa bassettia voisi tytöstä löytyä. Kysynyt olen, mutta ei kerro vanhemmistaan mitään:)

On todella suloinen, kiltti hellyyttä hakeva tyttönen. Ruoka ja leikit maistuu. Luita on kova pureskelemaan. Hampaat varmaan menossa vaihtoon. Mainio pakkaus kerä. Mielettömän suloinen ulkonäkö. Tulee toimeen kaikkien meillä olevien hoito- sekä omien koirien kanssa. Yöt samassa tilassa kun muut ja hiljasta on ollut. Tuhoja ei ole tehty. Muutama lelu on menettänyt vetoleikeissä “henkensä” :) Ulos osaa tehdä tarpeensa, mutta ei missään nimessä ole vielä sisäsiisti, onhan vasta tullut 1.2.2015 Suomeen tarhalta.

Mutta soittoa hoitomammalle ja tervetuloa tänne tutustumaan minuun ihan nenätysten. Terv.Himmi tyttönen

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 300 euroa.