Hermanni

10.12.2009

Alkuperä: Viro

03/2020 Hermannista tuli koiraenkeli.

12.2.2019 Hermanni saa jäädä nykyiseen kotiinsa.

21.1.2019 

Hermanni etsii uutta kotia omakotitalosta, lapsetomasta perheestä ainoana lemmikkinä. Hermanni on aktiivinen koira, jolle tarvitsee olla päivittäin muutakin puuhaa kuin lenkkeily, aktivointileluja tai reipas harrastus esimerkiksi. Hermanni tulee vaihtelevasti toimeen toisten koirin kanssa. Hermanni asustaa tällä hetkellä Seinäjoella.

28.3.2018

Hermanni on kotihoitoaikana saanut monia ihailijoita kauniin ulkomuotonsa ja pehmeän, kiharan turkkinsa vuoksi. Hermannin uusi koti on silti vielä löytymättä, ja pojalle toivoisikin jo piakkoin sen oman uuden isännän tai emännän. Hermanni on säänkestävä lenkkeilijä, joka nauttii myös partioinnista aidatulla pihalla ja katsella maisemia portailta. Hermanni osaa olla hyvin yksin, varsinkin aktovointilelujen kanssa, mutta haukkuu silloinkin kyllä vakuuttavasti äänille, jos kokee tarpeelliseksi. Hermanni käyttäytyy erittäin esimerkillisesti hoitotoimenpiteissä, turkin harjaus, kynsien leikkuu, korvien putsaus – kaikki Hermanni antaa tehdä hyvin nätisti, eikä poika myöskään koskaan tule sänkyyn nukkumaan ja sohvallekin vain jos antaa luvan. Koirien kanssa Hermanni on ollut kotihotitoaikana paljon tekemisissä, mutta poika innostuu yleensä liikaa, ja leikit menevät nylkyttämiseksi tai haukkumiseksi. Lenkillä Hermanni koittaa kovasti mennä tutustumaan ja ohitusharjoituksia täytyy tehdä, jotta tilanteista ei tulisi pelkkää vetämistä. Koulutuskokemusta täytyy siis Hermannin kanssa olla, ettei poika ota komentajan paikkaa taloudessa.

26.1.2018

Hermanni, lempinimeltään “Herkku”, kävi eläinlääkärissä hammastarkastuksessa, ja hoitopöydälle jäi kaksi yläetuhammasta, mutta eläinlääkäri kehui pojan hyvää fyysistä kuntoa ja kilttiä luonnetta. Hermanni onkin erittäin mukavaa seuraa, vaikka huomiosta poika on vähän mustasukkainen, ja isot, vieraat miehet ovat epäilyttäviä tapauksia. Hermanni on iloinen lelunpyörittäjä, joka on aina valmis lenkille, vaikka tarpeeksi touhunneena kelpaa myös torkahtaa rapsutuksiin. Hermanni on elänyt aktiivista ja urheilullista elämää, 15 kilometrin pyöräily ja juoksulenkit taittuvat pojalta kevyesti. Hermanni on tullut Kohtla-Järven tarhalta Suomeen vuonna 2012, mutta joutuu nyt etsimään uuttakotia itsestään riippumattomista syistä. Hermanni painaa 11 kg ja säkäkorkeus on 38 cm.