Hera

05.06.2021

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Vauhdikas Hera kaipaa liikunnallista kotia

Herasta otetaan tällä hetkellä kyselyjä vastaan ainoastaan sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Heralle tarjota.

26.12.2022

Pentumaisella vauhtiraketin energialla varustettu siperianhuskymix Hera etsii loppuelämän kotia. Hera on ihmisrakas, sosiaalinen ja lempeä tyttö, pientä varautuneisuutta uusia ihmisiä kohtaan saattaa alussa olla mutta niistä selvitään nopeasti. Toisia koiria kohtaan Hera on enempi alistuvaa sorttia, leikkii nätisti, ei provosoidu tai härki, leikkisä koirakaveri olisikin Heran toivelistalla uudessa kodissa, tai ainakin usein tarjolla oleva sopiva koiraseura. Hera kaipaa vielä opastusta arjen askareissa, erityisesti hihnakävelyssä, jännitys ja innostus kun purkautuvat vetämisenä, sisäsiisteyskään ei ole vielä täysin hanskassa. Hera on kuitenkin hyvin motivoitavissa ruoalla ja kehuilla, sekä nauttii todella paljon ihmisen kanssa työskentelystä, rapsutuksista, läheisyydestä ja huomiosta. Herasta saisikin hienon harrastelukaverin vaikka mihin. Sijaiskodissa on myös opeteltu jo mm. seuraamisen alkeita, Hera nokkelana tyttönä oppii äkkiä. Nokkeluudessa on kuitenkin myös kääntöpuolensa, Hera osaa avata kaikki ovet, vetolaatikot ja kaapit niin halutessaan, tätä on kuitenkin esiintynyt vain Heran jäädessä yksin ja silloinkin tähtäimenä on etsiä ruokaa, eikä tuhota. Isoimmat haasteet Heralla onkin yksinolo ja autoilu, molemmat aiheuttavat paniikin ja niitä tulisi lähteä työstämään aivan nollasta ajan kanssa koiralähtöisesti ja positiivisella otteella. Hera on hyvin laumasidonnainen koira huskymaiseen tapaan, sille sopivassa kodissa voisi olla yksi tai useampi koira tai ainakin useampi ihminen ja mahdollisimman vähän yksinoloa. Ei sijoiteta kuitenkaan narttujen kanssa samaan kotiin, mahdollisten ongelmien välttämiseksi. Hera kaipaa myös paljon liikuntaa, ja sen tulee saada juosta päivittäin vapaana aidatulla alueella tai liinassa, se myös rakastaisi vetoharrastuksia. Heraa ei sijoiteta lapsiperheeseen, sillä on aiemmassa kodissaan näykkinyt lapsia, aikuisia kohtaan tällaista käytöstä ei ole esiintynyt. Hera pärjäisi missä tahansa asumismuodossa, se ei stressaa kerrostalonkaan ääniä, ja on tottunut kulkemaan hissillä sekä rappusissa. Tulevalta omistajalta odotetaan rotukokemusta ja sitoutumista huolehtimaan koiran koulutuksesta, päivittäisestä runsaasta liikunnan määrästä sekä aktivoinnista.  Hera on sijaiskodissa Keravalla jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 600 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Salla / 040 762 1555

Soittoajat: ma-su 10-20

sallarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.