Hemuli

08.08.2021

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Varattu

Hemuli etsii liikunnallista kotia

Hemulista otetaan kyselyjä vastaan tällä hetkellä AINOASTAAN sähköpostitse. Kerrothan kattavasti koirakokemuksestasi ja millainen koti sinulla olisi Hemulille tarjota.

13.01.2024

Nuori, energinen Hemuli etsii uutta kotia. Hemuli on hyvin ihmisrakas poika joka saapui emänsä Aadan kanssa yhdistyksen sijaiskotiin kotia odottelemaan. Pojan rotuperimästä löytyy münsterinseisojaa, berninpaimenkoiraa ja dalmatiankoiraa, aktiivisesta kaverista on siis kyse.
Miehiä Hemuli arastelee mutta tutustuu nopeasti ja mikäli vieraalla on tarjota namipaloja, kaveriksi pääsee nopeasti. Hemuli tulee toimeen toisten koirien kanssa, on hieman alistuvainen sillä pojan kimppuun on käynyt parikin urosta joten on hieman varuillaan. Tämän vuoksi ei sijoiteta toisen uroksen kaveriksi, mutta tulevassa kodissa olisi hyvä olla koirakaverina odottelemassa sosiaalinen ja reipas narttu, jonka kanssa poika voi purkaa suurimmat energiansa leikkien.
Tarvitsee vielä koulutusta erilaisiin tilanteisiin, hihnassa vetää mutta on kuitenkin hallittavissa, jotkin hajut saavat pojan innostumaan ja niitä on päästävä tutkimaan heti jolloin kävelylenkki voi keskeytyä yllättävään suunnanmuutokseen.
Yksinolo tuottaa pojalle myös hankaluuksia, haukkuu ihmisen perään ja tähän tarvitsee harjoitusta runsaasti. Yksinolo harjoitukset tulee aloittaa heti koiran kotiuduttua, aluksi pienissä erissä hiljalleen aikaa pidentäen.
Autossa Hemuli matkustaa nätisti, ei pidä meteliä eikä ole pahoinvoiva, katselee matkan sujumista omalta paikaltaan.
Hemulin harrastuksena on tutkia keittiön tasot löytyykö sieltä kenties jotain syötäväksi kelpaavaa, tasot kannattaa pitää ruokatarvikkeista tyhjänä. Tottelee kyllä kun kielletään mutta yksin ollessaan varmasti tekee tutkimustyötä runsaammin, poika on tällä hetkellä hieman hoikassa kunnossa. Hemulille haetaan kotia mielellään rivi-tai omakotitalosta ja tulevan kodin tulee sitoutua huolehtimaan koiran päivittäisestä runsaasta liikunnan, aktivoinnin ja koulutuksen määrästä. Ei luovuteta pienten lasten perheeseen.
Hemuli on sijaiskodissa Lapinjärvellä jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.