Helmiorvokki (nyk. Noppa)

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Helmiorvokki (nyk. Noppa)
6.11.2006 Helmiorvokki sai kodin

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6/2009 Nopasta on kehittynyt erittäin siisti, käytännöllinen ja iloinen koira. Kukaan ei pysty olemaan surullinen kun Noppa on paikalla. Silloin kun Noppa tuli meille olin aluksi huolissani siitä miten Noppa suhtautui ulkopuolisiin ihmisiin ja käyttäytyi holtittomasti hihnassa. Tyttö ei suostunut menemään ovesta sisälle eikä siitä kyllä uloskaan. Kuitenkin huomasin äitini kanssa erittäin yllättävän asian Nopasta, koira oppi nopeasti ja sitä oli hyvin helppo kouluttaa. Noppa oppi nopeasti kaikki perusasiat: Istu,maahan, paikka,sivu, seuraa jne. Myöskin arkuus katosi tytöstä hyvin nopeasti. Kun ihminen astui ovesta sisälle ja istui sohvalle oli Noppa heti sylissä “pusuttelemassa”.

Noppa tuli myös loistavasti toimeen muitten koirien kanssa, kuten vanhempieni koirien kanssa (Susu ja Fasu). Susu ja Fasu ovat molemmat jo kuolleet ja Nopasta tuli vanhempieni lellikki xD

Minun ja Nopan yhteys on kuitenkin vahvin. Noppa on sellainen mamman tyttö. Nopasta on tullut meidän todellinen perheenjäsen ja lojaali ystävä. Noppa on iloinen valopilkku joka tuo jokaiseen päivääni valoa.

Lääkärissä on jouduttu käymään oikeastaan vain kerran ja sekin johtui siitä, että Noppa astui lasinsiruun pihalla ja tikkejä piti laittaa :( Tietenkin rokotukset on laitettu kerran vuodessa ja madotuksetkin on hoidettu.

Nopalla on myös aivan oma pikku lemmikki, sillä otimme sille kaveriksi pienen kissanpennun Erikan. Pelkäsimme aluksi kuinka käy, mutta Noppa on ottanut kunniatehtäväkseen suojella tätä kissaa. Näiden kahden yhteistä taaperrusta on ollut ilo seurata ja jatko on varmasti yhtä hauska. Koiramaisin terveisin Eeva

***

Narttuepntu

24.10.2006 Helmiorvokki oli arin pennuista mutta reipastunut huomattavasti. Omalle ruokapurkille ei enää Justiinalla ole asiaa vaikka ensin yritti syödä kaikkien ruoat. Ymmärtää tehdä pisut ulos heti mutta ei vielä ole sisäsiisti. Aristelee syliin ottoa mutta istuu kuitenkin mielellään sylissä. Pennut Helmiorvokki, Araminta ja Justiina ovat kotihoidossa Turun seudulla.