Heimo Jenkka

Lisätty sivulle: 2012-03-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Heimo Jenkka
24.3.2012 Heimo Jenkka sai kodin pääkaupunkiseudulta.

***

Kuulumisia kodista:

31.3.2012 Meillä on mennyt tosi hyvin. Henkka on leimautunut ja sopeutunut erittäin hyvin. Saimme paljon enemmän kun odotimme. Eilen tapahtui aika metka juttu. Kun isännän puhelin alkoi soimaan soittaen klassista soittoääntä, Henkka rupesi laulamaan musiikin mukaan. Henkka on valloittanut muidenkin kuin meidän sydämmen. Iso kiitos sinulle ja myös teille kaikille jotka teette tätä työtä.

***

Uroskoira, noin 8kk

6.3.2012 Heimo Jenkka 8 kk uros etsii kotia Raplassa.

Heimo Jenkka on joutunut Virossa hoitoon, koska sitä oltiin viemässä lopetukseen entisen omistajan ajanpuutteen takia. Onneksi Heimo Jenkka sai toisen mahdollisuuden, koska poika on vielä kovin nuori ja erittäin ystävällinen koirapoika.

Heimo on hoidossa paikassa, missä on n. 10-vuotiaita lapsia ja paljon toisia koiria. Heimo kulki lenkillä nätisti narttukoiran kanssa, joten Heimon kodissa voisikin olla leikkisä tyttökoira odottamassa. Heimo myös tykkää kovasti sylissäolosta sekä rapsuttelusta ja antaa leikata kynnet nätisti. Heimo on kooltaan pieni, n. 30 cm ja painoa n. 10 kg. Heimo tullaan kastroimaan ennen Suomeentuloa ja poika onkin valmis matkaamaan uuteen kotiin 24.3 lähtien.

KULUKORVAUS leikatusta koirasta on 200 €. Kulukorvaus sisältää tunnistusmerkinnän, rokotukset,kastroinnin, madotukset ja loishäädön. Lisäksi koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.