Hector

Lisätty sivulle: 2012-02-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hector
31.3.2012 Hector sai kodin Nummelasta

***

Kastroitu uros, noin 4-5v.

5.3.2012 Hector alustavasti varattu.

5.3.2012 Uusia kuvia lisätty.

17.2.2012 Hellyttävälle Hectorilla uusia kuvia lisätty. Hector sopii myös kotiin jossa on kissoja, ei ole kisujen läsnäolosta moksiskaan – ihan kuin ei edes ymmärtäisi mitä ne pikku otukset ovat. Hector ei turhia hötkyile ja on hyvin rauhallinen heppu.

10.2.2012 Hector on lapsirakas. Ei sovi toisten urosten kanssa, narttuihin ei ole vielä päässyt tutustumaan.

8.2.2012 Hector on hyvin suurikoinen Saksanpaimenkoira(sekoitus) uros. Ikä arvio 4-5v, hieman on jo harmaantunut nassu kuitenkin. Hector on todella ystävällinen, rauhallinen lempeä jätti. Hector rakastaa huomiota, erityisesti mahan rapsutteluja. Varmastikin on jätti kodissa aikaisemmin ollut muttei sitä kukaan ole kaivannut. Hectorilla on myös hauska tapa jutella hänen luokseen meneville ja rapsuttelevalla ihmisille vastauksena ihmisten hellittelypuheille. Hector osaa odottaa hellittely nätisti paikallaan maaten, kuten kuvasta näkyy. Aikansa odoteltuaan Hector heittäytyy selälleen kellimään tassut ojossa, josko ihmiset ymmärtäisivät sillä tavoin pyytämällä jätin masua rapsutella valokuvaamisen sijasta. Kertakaikkisen upea uros! Toisille koirille Hector kuitenkin haukkuu komentavaan sävyyn ja ulvomaankin saattaa välillä ryhtyä. Tarhalla ei vielä ole testattu toisiin koiriin suhtautumista lähemmin.

Koira luovutetaan uuteen kotiin kastroituna, tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus kastroidusta uroksesta on 200e