Hawk (nyk. Zero)

Lisätty sivulle: 2012-08-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hawk  (nyk. Zero)
6.10.2012 Hawk sai kodin Kuopiosta.

***

Kuulumisia kodista:

1.12.2012 Zero (ent. Hawk) on ollut meillä nyt pari kuukautta ja kotiutunut ihan hyvin. Poika on aikamoinen energiapakkaus, ja tuonut mukavasti eloa tuohon meidän vanhempaan koiraan, Dolmaan. Koirat ystävystyivät nopeasti eikä mitään kärhämiä ole ollut. Alkuun Dolma oli hieman omistushaluinen joistain leluistaan, mutta se loppui nopeasti.

Sisäsiisti Zero ei ole, mutta kokoajan on menty parempaan suuntaan. Välillä herra tekee selvästi mielenosoituspissejä jos joku asia ei mene hänen mielensä mukaan. Tämäkin on nyt kuitenkin parin viimeisen viikon aikana vähentynyt.

Komentoja Zero on oppinut nopeasti, ja lenkeillä osaa käyttäytyä ihan kohtuullisesti. Välillä tahtoo vaan heittäytyä vähän omapäiseksi :-) Zeroa voisikin kuvailla itsepäiseksi ja rohkeaksi.

Poika on saanut hyvin painoa lisää (pari kiloa) ja kasvanut myös pari senttiä. Saa nähdä millainen komistus tuosta vielä tulee kun saa massaa lisää! Liitteenä pari kuvaa pojasta.
Terveisin, Jutta, Mikko, Dolma ja Zero

7.10.2012 Koira on nyt kotona, kaikki meni ihan hyvin. Matkusti hienosti niin laivassa kuin autossakin. Ainakaan vielä ei ole sisälle tehnyt tarpeitaan, kiltisti on ulos asti osannut pidättää. Remmissä on vähän metsäläinen, sinkoilee mihin sattuu ja vetää aikalailla, mutta eiköhän se siitä. Hawk nimettiin nyt Zeroksi, Liitteenä kuva jossa on Dolman kanssa.
– Jutta

***

Kastroitu uros, noin 5kk

16.9.2012 Hawk siirtyi Tallinnan tarhalle. Hän on erittäin hyvä luonne! Kiltti poika! Hawk on yhdessä UMPON kanssa häkissä, ja ne jakavat ruokansa ilman tappeluita.

Hawk on ystävällinen, ei aggressiivinen. Leikkisä ja utelias. Hawk tullaan kastroimaan tarhalla. Hawk on rokotusten puolesta valmis matkustamaan Suomeen 28.9.2012.

12.8.2012 Hawk on noin 5 kuukauden ikäinen uros pentu Kohtla-Järven tarhalla.
Hawk’in perimässä on saksanpaimenkoiraa ja ehkä laikaa, joten tulevalla kodilla pitää olla kokemusta näistä roduista. Hawk’ista kasvaa todennäköisesti 55-60 cm korkea poika. Ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi.Koulutukseen pitää tulevan kodin myös panostaa.

Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnan tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä KASTROINNIN. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.