Harley

Lisätty sivulle: 2007-08-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Harley
13.9.2007 Harley sai kodin Lohjalta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

19.10.2008 Lisätty kuvia kodista ja Harleyn kissavihakin näyttää hoituneen ;)

27.3.2008 Lisätty kuvia kodista!

9.9.2007 Harley saapui eilen meille ja valloitti sydämeni heti! Harley kulkee hihnassa kauniisti, vain hyvät hajut saavat hihnan kiristymään hiukan enemmän. Poika on täysin sisäsiisti eikä merkkaile. Ruoka maittaa hyvin, mutta sitä pitää hiukan puolustaa omalta nartultani. Muuten poika tulee oman narttuni kanssa hyvin toimeen! Kissoja Harley ei voi sietää.

***

Uroskoira, noin 6v.

1.9.2007 Harley se seisoskeli edelleen häkissään kun kävin tarhalla. Vastaanotto oli tällä kertaa entistäkin iloisempi, mutta silti tämä ihana poika säilytti sille ominaisen rauhallisuutensa.

Harley oli selvästi onnesta soikeena kun menin sen häkkiin sisälle, sen silmät loistivat ja häntä heilui vimmatusti. Silti se ei hyppinyt eikä häseltänyt kuten monet muut tarhalla olevat koirat tekevät. Uskomaton herrasmies tämä Harley!

18.7.2007 Reg nro.6812 on noin 6-vuotias uroskoira Tallinnan Loomade Hoiupaikissa. Se on löydetty 10.8.2007.

Harley on komea, vankkarakenteinen herrasmies, mahdollisesti rottweiler mix, joka odottelee omaa kotiaan. Harleyn säkä on n. 60-65cm Harley ei itsestään juuri meteliä pidä, vaan odottaa hiljaisena häkissään lenkittäjää. Ukko antaa kiinnittää hihnan kauniisti.

Harley on ollut varmasti kotikoira, sillä se kulkee hihnassa kauniisti ja kuuntelee käskyjä. Namin avulla poika on helppo saada istumaan. Tarhan työntekijän mukaan poika on kyllä joskus koulutettu todella hyvin!

Harleytä ei luovuteta toisen uroksen kaveriksi. Harleyn kulukorvaus on 150 euroa.