Hansu

Lisätty sivulle: 2011-02-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hansu
Hansu sai kodin Karjaalta kissojen kaverina.

***

5.2.2011 Pennut on otettu huostaan perheestä, jossa on ollut liian paljon eläimiä tilaan nähden. Hansu on luovutusiässä 9.2.2011 lähtien, jolloin se on 8 viikkoa.

Kuulumisia kotihoidosta:

Hansusta on tullut “iso tyttö”, ulkoilua on opeteltu hihnan kanssa, se onnistuu ihan hienosti?! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, kuten tuon ikäiselle pennulle kuuluu, mutta vahva tahto on tullut esiin entistä enemmän. Hansu on sisaruksista se “mietiskelijä”, kun Pirre tulee jo takaisin niin Hansu tekee vasta lähtöä. Hansu painaa tällä hetkellä 6,5 kg eli on normaalia pienempi pennuista (joita oli 12 kpl) sisarukset olivat kylläkin pentueen pienimmät ja kesti hetken aikaa ennen kuin paino alkoi kunnolla nousta.

Hansu on reipas nuori tyttö isosta pentueesta. Hän on tottunut hoitopaikassaan toisiin koiriin ja kissoihin, sisarensa Pirren kanssa painiminen ja juokseminen on silti mukavaa puuhaa. Hansu pitää ulkoilusta,lumihanki on aivan huippujuttu. Sisäsiisteys on hakusessa, papereille tehdään ja ei tehdä, leikin tiimellyksessä lirut tulee minne sattuu, mutta kun on rauhallista niin silloin maltetaan mennä paperin päälle asioimaan.

Hansu on sisartaan Pirreä lujatahtoisempi ja menee vaikka läpi “harmaan kiven”. Rotuperimässä ilmeisesti löytyy laumanvartijaa, ja sen vuoksi Hansua ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Kerrostalo asuminen ei sovi Hansulle eikä keskellä vilkasliikenteistä kaupungin vilinää. Omakotitalo-maalaistalo olisi Hansulle paras asumisvaihtoehto.
Hansu on kotihoidossa Satakunnassa (Harjavallassa).

Kulukorvaus pennusta on 200 €.

Omistajan tulee olla sitoutunut koiran ottamiseen ja valmis huolehtimaan koirasta mahdolliset seuraavat 15 vuotta. Hansusta kasvaa ainakin keskikokoinen.