Griff (nyk. Jimi)

Lisätty sivulle: 2009-09-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Griff (nyk. Jimi)
19.10.2009 Griff sai kodin Rajamäeltä

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

11.10.2010 Morjens! Pian on vuosi kulunut Griffin, nykyisin Jimi, saapumisesta. Hienosti on mennyt, kaikista ongelmista huolimatta. Alkuunhan kaikki tuhottiin, mikä hampaisiin osui, ja tarpeet tehtiin usein sisälle. Nyt on pikkuhiljaa pojasta muotoutunut oikein täydellinen koira. Päivittäin käydään pitkillä metsälenkeillä energiaa purkamassa.

Tokoa ja agilitya treenataan omatoimisesti, ja uusimpana innoituksena on
koiratanssi! Hurjasti tykkää tehdä ihan mitä tahansa. Jimi kastroitiin joulukuussa 2009. Viimeksi käytiin eläinlääkärillä kun teloi vasemman takajalan sisäpuolen vaijeriin. Juoksi siis täydessä vauhdissa ja tohinassa pitkin peltoja, ja yhtäkkiä oli vaijeri kiinni takajalassa… Tikattiin, ja toipuminen kesti pitkään, sillä estelyistä huolimatta rymysi minkä kerkesi… Nyt siis kaikki hyvin! Jimi rakastaa autoilua ja uimista. Rakasta on myös Laikun kanssa rymyäminen. Tulevat aivan loistavasti juttuun! Jimi on sellanen äijä, joka tykkää ottaa elämän lungisti, aamulla nukutaan pitkään, päivät riehutaan ja syödään hyvin, osaa silminnähden nauttia elämästä!:D Ainoa ongelma lienee vieraille, varsinkin naispuolisille rähiseminen. Ei siis käy ikinä kiinni, mutta niskakarvat pystyssä haukkuu ja ärisee.
Tutustuttuaan ei mitään ongelmia. Tätä työstetään…

Kiitos koko Rekku Rescuen porukalle, laitan taas jossain vaiheessa kuulumisia.
Liittenä laitoin joitain kuvia…

-Henkka, Jimi

***

Griff on nuori, n. 1-vuotias, laikasekoitus uros Pärnun tarhalla.

10.9.2009 Otan Griffin ensimmäisenä lenkille mukaan ja voi sitä tohinan määrää mikä nuoressa herrassa virtaa. Se on yhtä hymyä ja hyppyä tajutessaan pääsevänsä mukaani lenkille. Aluksi meno on vauhdikasta, mutta onneks herra ei omaa suurta kokoa (50-55cm) joten se on hallittavissa.

Iloinen Griff haistelee ja tohottaa eteenpäin. Se on osaa kuitenkin rauhoittua lenkin lopulla kuvattavaksi ja namien avulla kontaktin saa helposti. Griffistä saisi varmasti nartulle leikkikaverin ja itselleen harrastuskoiran vaikkapa agilityyn. Toisen uroksen kaveriksi sitä ei varmuuden vuoksi luovuteta sillä se vastasi kyllä toisen uroksen haukkuun. Kouluttamista ja kasvattamista tämä nuori poika tarvitsee uudelta omistajalta, mutta sen ei luulisi kärsivällisyydellä ja oikeanlaisella motivoinnilla olevan vaikea toteuttaa. Kissoja Griffi pelkäsi ja haukkui niille, joten se tuskin on tottunut kissaan. Sen totuttaminen niihin uudessa kodissa ei kuitenkaan ole mahdoton asia.

Griff luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi pojalla on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 150 euroa.