Gred (nyk. Kaapo)

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Gred (nyk. Kaapo)
02/2006 Gred (nyk. Kaapo) sai kodin Kuopiosta kahden muun villakoiran kaverina.

***

26.1.2006 Gred on keskikokoinen villakoirauros. Hän on 11 kuukautta vanha ja asunut koko elämänsä virolaisessa kodissa. Hän oli perheen ainoa koira ja sai hyvää hoitoa kunnes vauva syntyi. Vauvalla todettiin allergia ja Gred vietiin tarhalle. 25.1.2006 Menin tarhalle, Teholle ja rakastuin mustaan hellyyttävään nurkassa kyyhöttävään nuoreen herraan. Minulla on jo ennestään kaksi koiraa Virosta, joten en voi enää ottaa Grediä omakseni. En kuitenkaan hennonut jättää häntä tarhalle, joten otin Gredin kainalooni ja vein kotiini hyvään hoitoon.

Ovella vastassa olivat omat koirani, joista toinen otti Gredin parhaaksi kaverikseen. Yhdessä he kävelevät ulkona mallikkaasti ja koirapuistossa leikkivät innoissaan. Gred on ihana ja suloinen hauveli. Hän ei mielestäni kärsi eroahdistuksesta, mutta luonnollisesti uusi ympäristö tekee hieman levottomaksi. Ensimmäinen yö meni nukkuen ja välillä valvoen. Gred on kuitenkin sopeutuvainen ja hänellä on täydellinen luottamus ihmisiin. Leikkisä ja elämää rakastava Gred tulee toimeen kaikkien kanssa ja on sosiaalinen koirien ja ihmisten kanssa.

En osaa sanoa Gredistä mitään negatiivista. Hän on hieno koira, joka etsii nyt kotia, jossa saisi rakkautta ja hyvän elämän. Gred voi asua kokonsa puolesta myös kerrostalossa, mutta hän tarvitsee lenkkeilyä eli ei pelkäksi sohvaperunaksi. Gred on rauhallinen yksinään, mutta jos saa mieluisan leikkikaverin, energiaa riittää. Sanoisin,että tasapainoinen ja kultaisen kiltti. Gred on hiljainen sisällä, mutta koirapuistossa haukahtelee innostuksesta. Ei reagoi ulkona oleviin ääniin.Toivon että Gred saa kivan ja huolehtivan kodin. Hän ei ole vielä kärsinyt kodin vaihdoista ja toivon, että ei ikinä enää tarvitsekaan. T: Milla