Gini

2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Suloinen Gini tykkää kovasti touhuilla ihmisen mukana

30.07.2020 Reipas pieni Gini etsii uutta kotia. Ginin rotuperimässä on kerrottu olevan chihua sekä
ilmeisesti saksanmetsästysterrieriä. Uusia ihmisiä tavatessaan haukkuu ja perääntyy jos liian nopeasti yrittää tehdä tytön kanssa tuttavuutta, rauhalliseen tahtiin tutustuminen sopii Ginille parhaiten. Gini on elänyt yhdessä ystävänsä Sakun kanssa ja tulee erittäin valikoiden toimeen toisten koirien kanssa. Kissoista Gini ei tykkää vaan jahtaa rähinän kera. On tottunut kouluikäisiin lapsiin, ihan pienten lasten perheeseen tyttöä ei sijoiteta. Yksinjäädessään haukkuu ainakin hetken perään, joillekin äänille haukkuu myös ja tästä syystä kerrostalo ei ole vaihtoehtona tytön uudeksi asuinympäristöksi. Ginin toisessa silmässä on kirsikkasilmä tyyppinen vaiva joka hoidetaan vielä yhdistyksen toimesta kuntoon ennen kotiutusta. Ginille parhaiten sopisi koti jossa ollaan paljon kotosalla ja mieluiten joko rivi-tai omakotitalosta. Tyttö on ystävällinen vaikkakin välillä omaa tahtoa terrierimäiseen tyyliin löytyy eikä silloin jaksaisi kaikkia kieltoja ainakaan kerrasta uskoa. On sisäsiisti. Gini on sijaiskodissa Pukkilassa jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan. Korkeutta tytöllä on n.27cm.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Paula / 050 336 6302

Soittoajat: Ma-pe 18.30-20 la-su 16-20

paularekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.