Gimmel (nyk. Taika)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Gimmel  (nyk. Taika)
Gimmel muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

Taika on kaikinpuolin mukava koira. Se ei ole yhtään niin arka kuin miltä tarhalla vaikutti.

Ei ole ainakaan vielä pelännyt ketään ihmistä, joka meillä on tullut käymään! Muutenkin Taika on hyvin ihmisläheinen, eli tykkää hirveästi rapsutuksista ja heittäytyy aina selälleen niitä kerjäämään. Kiintyy selkeästi hyvin paljon omistajiinsa, mutta muita ihmisiä ei noteeraa hirveästi. Lapsiin suhtautumisesta ei ole tietoa. Ulkona Taika suhtautuu toisiin koiriin yleensä hyvin. Menee häntä heiluen tervehtimään! Joillekin (isommille) koirille se haukkuu, mutta jos pääsee tutustumaan on jälleen ihan kiltisti. Jos toinen koira räyhää Taikalle se haukkuu kyllä takaisin.

Vapaana emme ole Taikaa vielä pitäneet, mutta pääsi livahtamaan kerran ovesta ulos vahingossa. Silloin se ainakin tuli nopeasti takaisin kun huomasi ettemme tulleetkaan perässä! Toisen koiramme kanssa Taika tulee toimeen vaihtelevasti. Taika puolustaa kovasti kaikkea, mitä se pitää omanaan. Tuntuu kuitenkin siltä, että Taikalla olisi kaikista mukavinta jos se saisi olla perheen ainoa koira (haluaa aina kaikki rapsutukset itselleen…).

Kerran Taika oli nakertanut yhtä keittokauhaa ja joskus tulee “ilopissa” kun tulemme kotiin. Taikaa ei varmastikaan ole aikaisemmin koulutettu, eli tarvitsee jonkinlaista koulutusta. Tämä ei kuitenkaan varmasti ole ongelma, sillä Taika vaikuttaa hyvin fiksulta ja nopeaoppiselta koiralta! Ja on vielä hyvin ahne ruoan suhteen, joten motivointi ei tule olemaan ongelma…

~Kristiina~