Gerda (nyk. Trinity)

Lisätty sivulle: 2007-01-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Gerda (nyk. Trinity)
11/2005 Gerda (nyk. Trinity) sai kodin Vantaalta perheen ainoana koirana

***

Kuulumisia kodista:

15.12.2008 Hei, Trini voi oikein hyvin. Kesällä tuli outo kutinatauti (karvat lähti silmien ympäriltä ja kuonosta) ja virtsatientulehdus, mutta nyt kaikki on taas ok. Kutinaan eläinlääkäri ei löytänyt mitään syytä. Mukavaa joulun odotusta!

14.8.2007 Trinity on nyt noin 2,5-vuotias. Yhteiselomme on sujunut mukavasti. Iän myötä se on selvästi rauhoittunut niin kotona kuin lenkilläkin. Enää Trini ei näyki käsistä eikä rieku hihnassa kuin mikäkin paholainen. Lisäksi jalkalistojen, johtojen, kenkien ja muiden tavaroiden jyrsiminen kotona yksinollessa on melkeinpä loppunut. Onneksi! Kärsivällisyyttä koeteltiin kyllä moneen otteeseen.

Trini ymmärtää peruskäskyt, mutta niiden toteuttamiseen voi vierähtää tovi. Sen takia olemme viimeinkin päättäneet osallistua tottelevaisuuskurssille. Saa nähdä kuinka käy, kun Trinillä on tapana hieman ärhennellä toisille koirille remmissä. Vapaana ollessaan se on ensin vähän varautunut toisia koiria kohtaan, mutta aloittaa pian leikkiinkutsun. Trini on pysynyt terveenä. Onneksi löysin Trinin!

***

Narttupentu, noin 8 kk

2005 Gerda on n. 8kk vanha narttu, joka on jo kauan ollut tarhalla. Se on ystävällinen ja kulkee nätisti remmissä, mutta kaipaa perustottelevaisuusharjoituksia. Hyppii ja pomppii kunnes saa nameja. Gerdassa on rotuna ainakin sakemannia, ja väriltään se on aivan musta. Se ei kuitenkaan ole sakemannin kokoinen vaan selväsi pienempi ja kokoarvio (aikuisena) on noin 55cm. Gerdasta on hyvin vaikea ottaa kuvia, koska se on koko ajan liikkeessä :)