Geisha

Lisätty sivulle: 2011-11-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Geisha
2.8.2012 Geisha sai kodin Risteeltä.

***

7.1.2012 Geisha pääsi kotihoitoon Helsinkiin.

Kotihoidon kuulumisia:

3.4.2012 Moi mä oon Tähkä. Mä oon asunut nyt pari kuukautta näillä mun hoitajilla Kirkkonummella. Mä tykkään kovasti melkein kaikista muista koirista, asun siis nyt kahden nuoren uroksen ja kahden nartun kanssa. Mä tykkään rämäpäisistä leikeistä, siksi elän käytännössä noiden poikien kanssa eli tykkäisin et mun kaverina ois iso rämäpäinen uros, koska oon aika jäärä. Tosin toi jackrussel pentu, joka tuolla asuu kans on kaveri mun makuun.

Käyn useamman kerran viikossa kaupungissa noiden mun hoitajien kanssa niiden työpaikalla koirakoululla. Eli tapaan siellä päivähoidossa monenlaisia muitakin koiria. Eli jos mut haluu nähdä niin se onnistuu helposti myös Helsingissä.

Kissoja asuu kans tuolla “meillä” kirkkonummella ja niistä mä tykkään kans.

Oon kokeillut agilitya ja tykkään kaikesta vauhdikkaasta tekemisestä, eli musta ei oo sohvaperunaksi, vaikka makoilusta ja rapsuttelusta tykkäänkin, kaipaan siis tekemistä.

Jännitän joitain uusia vieraita ihmisiä, mut sitä noi ihmiset on opettanut mulle positiiviseksi eli ne osaa toki kertoa siitä lisää, mut kun tutustun niin sit tykkään kympillä. Hihnassakin mä osaan yleensä kulkea ihan nätisti.

Kaikin puolin ihmiset, jotka mut tuntee niin sanoo et mä oon erittäin hellyttävä ja mukava persoona ja muiden koirien mielestä vielä aika nätti :)

Tiedustelut: Tommi 050 5747402

***

30.11.2011 Geisha on 1-vuotias belgian paimenkoiraa, tervuerea muistuttava narttukoira Raplan tarhalla. Geisha on super koira, energinen ja aktiivinen koira, joka tarvitsee tottelevaisuus koulutusta. Geisha on kova juoksemaan ja leikkimään. Geishan perimässä on palvelus ja paimenkoiraa, joten tulevalla omistajalla on hyvä olla tuntemusta kyseisestä rodusta. Geisha on tullut tarhalle 16.11.2011. Geisha on valmis rokotusten puolesta matkustamaan Suomeen 6.1.2012 lähtien.

Geisha luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja sterilisoituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus on 250 euroa.