Gamma (nyk. Emme)

Lisätty sivulle: 2008-08-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Gamma (nyk. Emme)
5.11.2008 Gamma sai kodin Helsingistä :)

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

7.12.2009 Emmestä on kasvanut aivan ihana neitokainen joka tulee kaikkien kanssa loistavasti toimeen ja nauttii vapaana olosta täysin siemauksin :) eli mökillä käynnit on lisääntynyt huomattavasti..

8.12.2008 Lisätty Emmelle kuvia kodista.

***

Narttupentu, noin 4kk

11.9.2008 Lisätty Gammalle muutama uusi kuva.

13.8.2008 Gamma on 4-5kk ikäinen narttupentu joka odottelee omaa kotiaan Pärnussa.

Gamman koko olemus tuntuu huutavan JEEE!! KIVAA! Se on utelias kaiken suhteen ja kiinnostunut kaikesta ympärillä olevasta. Välillä se tulee nopeasti viereeni katsomaan pysynkö mukana ja sitten taas mennään. Isommat koirat hieman saivat tytön epävarmaksi ja niille pitikin hyvin pentumaiseen tapaan vähän matalasti haukahdella ja nostella niskakarvoja kunnes päästiin haistelu etäisyydelle, sitten olisikin ollut taas kiva painia ja juosta, oli leikkikaveri minkäkokoinen tahansa. Tyttö oli kiinnostunut niin kepeistä, nakeista, linnuista, vedessä hyppimisestä, toisista koirista kuin ihmisistäkin. Häkkiin takaisin joutuessaan jäi tyttö itkemään perään kun kaikki kiva loppuikin.

Gamma vaikutti tarhaolosuhteista huolimatta tasapainoiselta, avoimelta ja sosiaaliselta pennulta josta tulevan omistajan on hyvä jatkaa koulutusta ja tapakasvatusta. Tyttö muistuttaa saksanpaimenkoiraa ja siitä kasvaakin varmasti keskikokoinen iloinen koira. Nyt tytöllä on ikää noin 4-5kk. Toivon tytön pääsevän pian pois tarhalta oppimaan tavallista arkea omistajansa kanssa.
Gammasta saisi hyvän kaverin harrastuksiin vaikkapa tokoon, agilityyn tai jäljestämään. Kaikki kiva tekeminen oman ihmisensä kanssa on varmsti tytön mieleen. Sohvaperunaksi tytöstä ei ole sillä se kaipaa selkeästi tekemistä ja liikuntaa.

Yhdistys huolehtii Gamman kuljetuksesta Tallinnaan josta uusi omistaja hakee tytön kotiinsa. Gamma luovutetaan tunnistusmerkittynä, loishäädettynä ja rokotettuna ja lisäksi sillä on eu-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi.
Gamman kulukorvaus on 150 euroa.