Gabriel

Lisätty sivulle: 2007-02-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Gabriel
11.3.2007 Gabriel sai oman kodin Porvoosta.

***

Uros, noin 1v. kotihoidossa Tampereella

4.3.2007 Gabriel, tuttujen kesken Kapu, on noin vuoden ikäinen nuorukainen.

Gabriel on mielenkiintoinen koira. Toisaalta se on rauhallisuuden perikuva joka vain istua möllöttäisi rapsuteltavana tai maailmaa katselemassa, toisaalta kuoren alla asustaa leikkisä nuori mies jolla on intoa ja virtaa touhuta, juosta ja leikkiä.

Kapu kulkee hihnassa mukavasti, ainoastaan hyvät hajut ja toiset koirat saavat hihnan kunnolla kiristymään. Perheemme oman nartun kanssa poika tulee mukavasti juttuun! Poika on osoittautunut sisäsiistiksi ja osaa aamuisinkin herättää kun hätä yllättää. Myös kova pusuttelemaan poika on. Gabriel osaa istu käskyn ja maahan menoa harjoitellaan parhaillaan. Kapu osaa myös todella nätisti odottaa kun hihna kiinnitetään pantaan. Poika olisi varmasti omiaan lenkkeily ja/tai harrastuskaveriksi joka iltaisin käpertyisi kylkeen nukkumaan.

27.2.2007 Gabriel on kotihoidossa Tampereella.

***

22.2.2007 Gabrielin aika tarhalla alkaa käymään vähiin.

5.2.2007 Gabriel, reg 4751, on nuori uros Tallinnan loomade hoiupaikissa, johon se on tuotu 26.1.

Gabriel on todella sympaattinen ja kiltti poika. Lenkillä Gabriel kulki ajoittain kohtuullisen hienosti, mutta muita koiria kohti veti ja voimalla, sekä haukkui näille. Tyypillistä käytöstä nuorelle pojalle, mutta toisten urosten kanssa samaan perheeseen Gabrielia ei kuitenkaan luovuteta. Aitauksessakaan ei pojalta vauhtia puuttunut. Innokkaana se viiletti paikasta toiseen häntä heiluen. Gabrielille etsitään jämäkkää ja johdonmukaista omistajaa.

Gabriel on valmis matkaamaan uuteen kotiinsa Suomen puolelle alkaen 17.2.