Gabi

Lisätty sivulle: 2007-09-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Gabi
29.9.2007 Gabi sai kodin Tavastilasta.

***

Kuulumisia kodista:

8.12.2007 Meillä on mennyt oikein hyvin, Gabi on erittäin pirteä ja iloinen koira. Todella mahdoton sohvan valloittaja :)Gabi on oppinut luottamaan meihin ja tietää meidän rutiinit sekä muistaa oikein hyvin ruoka-ajat. Gabilla oli jonkin aikaa sitten juoksut ja kuukausi sen jälkeen Gabi sairastui kohduntulehdukseen, joka sitten leikattiin heti. Leikkaus meni oikein hyvin ja Gabi on nyt toipilaana mutta näyttää siltä että elämä jo voittaa.

Meidän Nemo koiran kanssa ovat tulleet erittäin hyvin toimeen ja ovat kuin paita ja peppu. Gabi on oppinut todella paljon, emme pidä Gabia enää hihnassa kun käymme lenkillä tyttö tottelee kun kutsutaan luokse tai kun pyydetään pysähtymään. Joskus on kyllä mielen osoituksia ettei totella yhtään mitään. Tietysti jos tiellä kävellään niin pidetään hihnassa. (siis normaalisti lenkkeillään metsässä). Muuten meillä on mennyt todella hyvin. Tässä muutamia kuvia

30.9.2007 Gabi otti uudet perheenjäsenensä vastaan iloisesti häntää heiluttamalla, ja kotimatkakin sujui neidin kanssa vallan mukavasti. Omistajan sanoin Gabi on “aivan uskomattoman ihana ja suloinen sekä erittäin hellyydenkipeä”. Kotona odottaneesta uroskoirasta ja Gabista tuli myöskin ystäviä heti, ei mitään ärinöitä tai murinoita, vaan heti ensi näkemästä rupesivat peuhaamaan ja leikkimään! :)

***

Narttukoira, noin 1v.

18.9.2007 Gabi, reg nro 7169, on arviolta vuoden ikäinen rottweilersekoitus-narttu Tallinnan Loomade Hoiupaikissa.

Gabi löydettiin kadulta juoksentelmasta paniikissa autojen välissä. Gabi on erittäin ihmisrakas, ja kaikinpuolin kiva tyttö. Olimme täysin varmoja siitä että omistaja tulee Gabiaan noutamaan, mutta häntä ei ole näkynyt, ja Gabin 14 vuorokautta tarhalla alkavat kohtapuolin olla täynnä.

Gabi kulkee hihnassa hienosti, ja aitauksessa tyttö juoksenteli innoissaan hakemaan ihmisen heittämiä leluja. Gabi tulee toimeen erityisesti urosten kanssa. Gabia ei kuitenkaan luovuteta toisen narttukoiran kaveriksi. Gabi on noin 60 cm korkea.

Tuleva omistaja hakee Gabin Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Kulukorvaus Gabista on 100 €. Gabi on valmis matkustamaan uuteen kotiin alkaen 25.9.