Friidu (nyk. Iitu)

Lisätty sivulle: 2007-04-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Friidu (nyk. Iitu)
5/2007 Friidu sai kodin Porvoosta ainoana koirana

***

Kuulumisia kodista:

8.7.2007 Friidua kutsutaan nykyisin Iituksi.

Nyt on Kreikan-reissutehty! Hyvin oli mennyt täällä kotona Iitun kanssa, eka aamu oli ollut ripulia, muuten kaikki oli ok. Ja niin iloinen Iitu oli kun tultiin kotiin, ja kunnon vahtikoirana se istahti oven eteen ettemme nyt vahingossa taas karata!

Iitu on kasvanut ihan hirveesti! Enää ei ole näkyvissä se pieni, pehmeä pentupallo, nyt ollaan jo ison koiran näköisiä! Huomasi jo kun tultiin reissusta että oli kasvanut, kasvoista on muuttunut naismaisemmaksi, karvoitus on muuttunut tummemaksi, selässä on mustaa karvoitusta, muuten karva on punertava. Häntäki on tuuheutunut ja tummunut.

Iitu on edelleen nopea oppimaan, ja ottaa kaiken hödyn irti silloin kun meidän keskittyminen herpaantuu edes hetkeksi. Iitu on ollu terve, rokotukset on nyt kaikki annettu. Eläinlääkäri on ollut tyytyväinen Iituun, paino on hyvä (n. 20 kg pari viikkoa sitten), ihan sopivan kokoinen (eli ei ole liian lihava). Erittäin hyvin on käyttäytynyt, on kiltti muita ihmisiä ja koiria vasten, ei edelleen pelkää mitään!

***

Narttupentu, noin 4kk

29.4.2007 Friidu on Haapsalusta löytynyt mahdollisesti kaukasianpaimenkoirasekoitus. Friidusta kasvaa aikuisena isohko. Hoitokodissa Friidu on ollut rauhallinen pentu.

Friidu luovutetaan kokeneeseen kotiin, joka on omakotitalossa. Tutustu etukäteen laumanvartijarotuihin ja niiden luonteeseen.

Friidu luovutetaan tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä ja sillä on lemmikkipassi. Kulukorvaus Friidusta on 150 euroa. Uusi omistaja hakee Friidun yhdistyksen avulla.