Frida

Lisätty sivulle: 2010-02-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Frida
27.3.2010 Frida sai kodin Salosta Mortti-koiran kaverina

***

Kuulumisia kodista:

12.4.2010 Kuvissa Fridalla on 5 päivää takana meillä ja niinkus huomaat voi likkaa jo pitää ihan vapaana. Nykyään pysyy jo etupihallakin missä ei oo aitaa. Kahdet treenitkin on käyty.Eka kerralla vaan hengailtiin,mutta toka kerralla opeteltiin luoksetulo ja istuminen. Pakko sanoo että fiksu likka. Mortti on aikuistunu ihan silmissä. Ja Frida apinoi kaikkea mitä Mortti tekee. Lapset on Fridasta TODELLA pelottavia. Onneks koko taloyhtiössä ei ole. Saadaan rauhassa totutella pieniin ihmisiin.

Nyt viikonloppuna on edessä toinen pesu ja ois tarkotus koittaa leikata kynnet. Saas nähdä kuin käy. En osannut odottaa noin herttaista tyttöä. Ja Mortti on yllättänyt meidät molemmat totaalisesti. Ihan kymppi-jätkä! Nukkuvat muuten alkuyöstä molemmat meidän välissä.. Pitää miettiä vielä tota nukkumisjärjestelyä:) Pitemmittä löpinöittä. Kiitos ja näkemiin. Ollaan kuulolla ja kevättä rinnoissa! T:FridaMorttiTuirePertti

***

Narttukoira, noin 2 v.

10.2.2010 Frida on komean näköinen neitonen seistessään häkissään. Tällä hetkellä se jakaa häkkiään yhdessä Sirkku-nartun. Frida heiluttelee häntäänsä kun lähestyn häkkiä ja saankin helposti kiinnitettyä hihnan neitokaisen pantaan. Frida kulkee suhteellisen nätisti hihnassa. Se hakeutuu taluttajan lähelle rapsutuksia hakemaan ja sitten taas jatkaa matkaansa. Namit kelpaavat paremmin kuin hyvin ja ohimennen se nappaa omansa myös lenkillä mukana olevan Sirkunkin nameista.

Frida tuntuu rakastavan rapsutuksia ja huomiota. Se nojailee jalkaa vasten, tunkee päätään kainaloon ja kertoo kaikin mahdollisin tavoin olevansa ihan kiva kaveri. :) Tytöstä löytyy myös hiukan epävarma puoli. Se saattaa pelästyä äkkinäisiä liikkeitä ja tällöin se pyllähtää istumaan. Myös sen häkin ohitse kulkeville koirille piti “turvasta” rähistä, hihnassa neitonen lähinnä tyytyi väistelemään sille osoitettuja haukkuja. Frida on n. 60cm korkea neitonen. Tulevan omistajan on hyvä varautua tekemään töitä Fridan kanssa ja kohtaamaan yhdessä mahdolliset pelottavat asiat elämässä.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnasta. Omistajalla on myös mahdollisuus lähteä noutamaan koira suoraan tarhalta yhdistyksen edustajan kanssa. Kulukorvaus koirasta on 150 euroa