Fredy

Lisätty sivulle: 2011-06-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Fredy
31.7.2011 Fredy sai kodin Eurasta.

***

Leikattu uros, noin 6v. kotihoidossa Ulvilassa

5.7.2011 Kävimme tänään Fredyn kanssa eläinlääkärissä. Hän tutki pojan silmän ja sanoi seuraavaä: silmä oli pahasti vaurioitunut jonkun aika sitten, limakalvot ovat parantuneet oikein hyvin eikä mitään tulehdusvara ole. Oikean silmän näkö ei ole 100% ja pahenee jatkossa. Jonkun ajan päästä silmästä tulee täysin sokea. MUTTA tämä prosessi ei vaikuta toiseen silmään eikä koiran elämänlaatuun.

Fredy sai Oftan-silmätipat 10 päivän kuurin ihan varmuuden vuoksi. Fredy on kiltti ja rauhallinen poika. Hän on kiltti kaikille ihmisille, pitää paljon lapsista. Täysin sisäsiisti eikä merkkaa paikkoja. Ei kärsi eroahdistuksesta. Fredy-poika on oikein aktiivinen lenkkelijä, nauttii ulkoilusta ja kävelee nätisti hihnassa. Muiden koirien kanssa Fredy tulee toimeen, mutta ottaa itselle heti johtajan roolin. Kun koko lauma menee lenkille, niin kukaan muu koira ei saa ohitaa Fredya – sen pitäisi olla aina edessä, muuten pikku-poika hermostuu. Ja isot koirat tottelevat pientä johtajaa :))))

Kissat ovat Fredylle kun lelut – niitä voi jahdata silloin, kun se tuntuu hauskalta ja sitten niitä voi unohtaa, olla niiden vieressä sohvalla aivan rauhallisesti. Fredylla on ihana “lampaankarva” – tiheä, pörröinen ja pehmeä ja hän nauttii turkin harjaamisesta. Frdey on aivan loistava perhekoira. Sopii myös kerrostaloasuntoon. T.Nadja

3.7.2011 Fredy tuli Rekku Rescuelle Ulvilaan kotihoitoon.

13.6.2011 Fredy on n. 6-vuotias uros Raplan tarhalla. Sivuillamme oleva Smurfel on Fredyn emo. Fredy on kiltti koira. Fredy pitää ihmisistä ja rapsutuksista.
On kova poika “juttelemaan”.

Fredy luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja kastroituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Fredy noudetaan Tallinnasta. Fredy tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Fredystä on 200 euroa.