Fredi

Lisätty sivulle: 2007-12-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Fredi
8.6.2008 Fredi sai kodin Karjaalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.2.2009 Iloiset terveiset Frediltä. Fredi on sopeutunut hyvin meidän kotiimme. En keksi mitään negatiivista sanottavaa hänestä. Fredi on iloinen ja kiltti koira. Vahtimista on kyllä ehkä tullut vähän liikaa, mutta kyllä siihenkin tottuu. T. Anders

***

Uros, noin 5v.

17.5.2008 Fredi on ollut jo niin pitkään tarhalla odottamassa uutta kotia, että sen kodinlöytämisellä alkaa olemaan jo kiire.

31.3.2008 Fredi otti minut tarhalla vastaan yhtä iloisesti kuin aina ennenkin. Fredi tuntuu tulevan kaikkien tarhalla olevien narttukoirien kanssa hyvin toimeen ja energiset pennutkin se hyväksyi vierellään. Fredistä on paljastunut leikkisä “poikanen”:)

9.2.2008 Ystävällinen Fredi etsii edelleen sitä omaa kotia. Fredi sopii joko narttukoiran kaveriksi tai ainoaksi koiraksi.

11.12.2007 Fredi on arviolta noin 5vuotias uroskoira Haapsalun tarhalla.

Fredi on vinkeän näköinen poika, sillä on suloisesti toinen korva pystyssä ja toinen lurpalla. Fredi on häkissä melko rauhallisen oloisena ja tuntuu alistuneen kohtaloonsa viettämään nyt ainakin toistaiseksi tarhaelämää.

Lenkille tämä poika säntää kuitenkin innokkaasti ja Fredi haistelee innokkaasti kaikkia uusia tuoksuja. Vieraita ihmisiä poika tervehtii ystävällisesti ja luottavaisen oloisena. Toisista uroskoirista Fredi ei tunnu tykkäävän.

Fredi on ystävällinen ja avoin koira. Se kaipaa huolehtivaa ja lämpöistä kotia, josta sitä ei koskaan tulla antamaan pois. Fredi tulee myös lasten kanssa hyvin toimeen, mutta aivan pienten lasten perheeseen sitä ei voida luovuttaa. Innostuessaan Fredi saattaa hyppiä.
Fredin säkäkorkeus on noin 65-70cm.

Yhdistys huolehtii Fredin kuljetuksesta Haapsalun tarhalta Tallinnan satamaan josta uusi omistaja noutaa pojan kotiinsa. Fredi luovutetaan madotettuna, ulkoloishäädettynä, rokotettuna ja lisäksi se on tunnistusmerkitty. Fredin kulukorvaus on 150 euroa