Frank

Lisätty sivulle: 2016-06-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Frank
11.7.2016 Frank sai kodin Porvoosta.

***

Leikattu uroskoira, noin 1v

25.06.2016 Juhannusterveisiä Frank pojalta, jonka koulutuksessa on edistytty hurjasti. Remmirähjäys on poissa, poika kulkee vierellä hienosti kontaktia ottaen. Koirapuistoilu sujuu ja poika nauttii saadessaan juosta ja leikkiä toisten koirien kanssa, ikään ja kokoon katsomatta. Eroahdistuksen purkamista Frankin kanssa vielä työstetään ja siinäkin on edistystä tapahtunut. Frank tarvitsee päivittäin koulutusta, paljon liikuntaa ja aktivointia jotta energiataso saadaan pysymään tasaisena. Upea poika joka ei aina ymmärrä kokoaan pyrkiessään syliin tai viereen sohvalle makoilemaan, siinä voi muutaman mustelman saada kun tälle pojalle iskee hellyydenpuuska.

04.06.2016 Frank on nuori, komea rottweiler-beauceronmix uros joka saapui yhdistyksen hoitokotiin odottelemaan uutta kotia. Frank on erittäin energinen, lähes kouluttamaton mutta erittäin ystävällinen poika, joka tarvitsee paljon koulutusta ja aktivointia. Hihnassa Frank kulkee melko nätisti, vastaantulevat koirat saavat pojan rähjäämään ja tätä tapaa on aloitettu kouluttamaan pois. Ottaa hyvin kontaktia taluttajaansa ja oppii nopeasti asioita joten tästä kaverista saisi hyvän harrastuskoiran. Ei luovuteta lapsiperheeseen energisyytensä vuoksi, eikä myöskään toisten urosten tai kissojen kanssa samaan kotiin. Frankille haetaan kotia omakotitalosta ja tulevalta omistajalta odotetaan kokemusta vahvaluonteisista palveluskoirista. Frank on kotihoidossa Helsingissä ja poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

KULUKORVAUS leikatusta uroskoirasta on 250 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.