Flora (nyk. Dana)

Lisätty sivulle: 2006-12-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Flora (nyk. Dana)
27.12.2006 Flora (nyk. Dana) sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

10.3.2009 Lisätty Danalle kuvia kodista.

25.1.2007 Dana on erittäin hyvin kotiutunut tänne Helsingin kotiin. Jo parissa päivässä se oppi sisäsiistiksi. Meidän kanin kanssa se haluaisi tehdä parempaa tuttavuutta, mutta kani ei oikein halua sen kanssa leikkiä. Aluksi Danan meille tullessa Tallinnasta sillä oli oikea tassu kipeä jota se myös ontui, olimme jo viemässä sitä lääkäriin kuvattavaksi jos siinä olisi murtuma, mutta sitten se parantuikin itsestään.

Lenkkeilystä Dana pitää kovasti, aina tulee joku uusi tuttavuus vastaan kun käymme ulkona. Ihmiset ovat ihastelleet kuinka kaunis koira se on. Dana on todella ihmisystävällinen ja kiltti. Ulkona se viihtyisi pitkään. Reippaasti se kävelee kohti uusia tuttavuuksia. Dana on myös kova syömään. Aluksi se hotki ruokansa sekunnissa, mutta nyt se on huomannut, ettei se joudukaan jakamaan sitä kenenkään kanssa. Pentuhampaista sillä on jo osa irronnut. Luita se narskuttelee ajankulukseen. Dana on myös hyvin tottelevainen ja oppivainen koira. Tassua se oppi antamaan jo muutaman opetuksen jälkeen. Danan lempi nukkumapaikka on tyttären sängyssä jonka se valitsi paikakseen jo ensimmäisenä yönä. Autoon Dana ei oikein haluaisi tulla, mutta kyytiin päästyään matka sujuu oiken mukavasti. Terveisin Dana & kumppanit

***

Narttupentu, noin 4kk

20.12.2006 Flora on noin 4 kk ikäinen narttupentu. Flora odottaa uutta kotia Tallinnan loomade hoiupaikissa johon se on tuotu 28.11.2006.