Floki

Lisätty sivulle: 2016-02-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Floki
16.02.2016 Floki sai kodin Salosta.

***

Urospentu, noin 4 kk, kotihoidossa Suomessa

02.02.2016 Flokin kuulumisia kotihoidosta: Toinen yö sujui jo ihan rauhallisesti ja ruoka maistuu pojalle. Flokin kanssa ollaan tutustuttu kodinkoneisiin ja uusiin ääniin, poika ei niitä pahemmin noteeraa! Floki on harjoitellut lyhyissä pätkissä istu-käsykyä sekä luokse tuloa ulkona. Tämän aamuinen sade ei miellyttänyt yhtään, ei suostunut poistumaan terassilta katoksesta.

Floki on todella kiinnostunut kaikesta, nuuskii ja tutkii, leikkii perheen toisen koiran kanssa todella nätisti ja mielellään, ei pure, ei hauku, paitsi leikin temmellyksessä ja yksin jäädessään, lelujen kanssa leikkii yksinäänkin nätisti, riepottelee pehmoleijonaa ja kantaa leluja, omaa varmaan jotain paimenta/noutajaa roduissaan. Tykkää olla pedeillä, leikkii pedillä ja nukkuu pedillä. Ihmisiä kun tulee niin on vähän varautunut, tulee katsomaan, muttei ryntää suunapäänä ovelle, tulee jalkoihin katsomaan, mutta parissa minuutissa jo menee tekemään vähän tuttavuutta nuuskuttamalla. Rakastaa olla sylissä paijattavana, haluaa vain paljon rapsutuksia ja syliin rauhoittuu ihan, ei edes pyri pois. Olen käyttänyt pieniä koulutusnameja hänellä ja pussi kun rapisee niin salamana paikalla pomppimassa, että mitä hän saa, hieman perso!

01.02.2016 Floki saapui kahden veljensä kanssa Tallinnasta kotihoitoon Suomeen. Floki on iältään n. 4kk ja viettänyt koko elämänsä tarhalla, joten nyt on pojan aika opetella kotikoiran elämää. Floki etsii sitoutunutta ja kärsivällistä kotia, josta löytyy intoa koiran kouluttamiseen. Flokista kasvaa keskikoinen.

KULUKORVAUS leikkaamattomasta koirasta on 200 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.