Fiia

Lisätty sivulle: 2017-01-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Fiia
14.02.2017 Fiia sai kodin Tampereelta

***

Leikattu narttukoira, 10 v.

19.01.2017 Pirteä Fiia odottelee edelleen omaa kotiaan. Iästään huolimatta Fiia on reipas lenkkeilijä ja nauttiikin kovasti ulkoilusta. Fiia osaa olla hienosti myös yksinään kotona, silloin ei hötkyillä vaan keskitytään joko lepäämään tai kaluamaan luuta.

09.01.2017 Fiia on erittäin ystävällinen ja reipas cockerspanieli tyttö joka etsii uutta kotia. Fiian hoidossa on ollut hieman puutteita ja turkin hoitamattomuuden takia karva jouduttiin ajelemaan pois jotta iho pääsisi kunnolla parantumaan. Fiian molemmissa silmissä todettiin eläinlääkärin tarkastuksessa verkkokalvon vaurio, jonka johdosta Fiian näkö on heikonlaista. Fiia tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta tytön iän huomioon ottaen ihanteellinen koti olisi rivi-tai omakotitalossa joko ainoana koirana tai rauhallisen uroskoiran kaverina. Tulee toimeen myös kissojen kanssa, ihan pieniä lapsia arastelee joten ei sijoiteta pienten lasten perheeseen. On sisäsiisti. Fiia on kotihoidossa Sastamalassa ja tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

KULUKORVAUS yli 10 vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta on 150 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.