Fedja

Lisätty sivulle: 2013-05-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Fedja
8/2013 Fedja sai kodin Lempäälästä.

***

Kuulumisia kodista:

24.12.2013 Fedja lähettää jouluterveisiä kuvien kera!

***

Uroskoira, noin 5v.

28.6.2013 Lisätty Fedjalle uusia kuvia.

22.5.2013 Fedja on kastroitu.

20.5.2013 Fedja joutui Pärnun löytöeläintarhalle sen omistajan kuoleman takia. Fedja on elänyt koko elämänsä ulkokoirana ketjun päässä.

Fedja on äärettömän avoin, iloinen ja ystävällinen koira. Se tuntuu rakastavan kaikkia ihmisiä ja haluaa tervehtiä ihmisiä iloisesti hyppimällä ja pomppimalla. Fedja näyttäisi tulevan hyvin toimeen toisten koirien ja myös kissojen kanssa. Fedja rakastaa leikkimistä, joten se viihtyy hyvin myös lasten seurassa.
Hihnan päässä Fedja kävelee yllättävän maltillisesti ja ottaa kontaktia taluttajaansa. Toki poika välillä innostuu vetämään, mutta mikään mahdoton vetojuhta se ei kuitenkaan ole. Fedja kaipaa luonnollisesti tapakoulutusta, koska ketjun päässä eläneenä sen kasvatuksesta ei ole huolehdittu.

Fedja etsii loppuelämän kotia, jossa se saa elää vihdoinkin osana perhettä, rakastettuna kotikoirana.
Säkäkorkeus arviolta noin 55 senttimetriä tai hiukan enemmän.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä kastroituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.