Fanta

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Fanta
12/2006 Fanta muutti uuteen kotiin Lietoon.

***

Kuulumisia kodista:

10.12.2008 Fantalle kuuluu tosi hyvää! On jo tosi iloinen ja pirteä koira! Juttelee ja kasvattaa koko ajan lisää turkkiaan (vanha karva ei poistu?!) Näyttää ihan nallelta. Haluaa koko ajan rapsutusta ja heittäytyy syliin selälleen. On täysin perheenjäsen. Tykkää kaikista koirista ja ihmisistä (karttaa kuitenkin pieniä poikia joilla on polkupyörä?) Lämmintä Joulua!

Hei! Fanta, lapinkoira, joka tuli Huittisten sukulaisten kautta tänne meille on uudessa kodissaan Liedossa (ei Loimaalla) ja kuten kuvista näkyy on sopeutunut ja voi hyvin. Painoa on myös tullut lisää. Fanta on tervetullut uusi perheenjäsen. Hän on tullut mainiosti toimeen ja ollut leikkikaverina ja rapsuteltavana niin perheen pienimmille, 4v. kuin isommillekin, jo kotoa pois muuttaneille lapsille (mm. kirjoittaja). :) Fanta pitää pitkistä lenkeistä ja on joskus varsinainen sylivauva. (Ja ruoka maistuu! parhaillaankin rouskutus kuuluu kupilta tuossa takana! :D ) terveisin: Johanna ja muu perhe

***

Narttukoira, noin 8v. kotihoidossa Huittisissa

Tilanne 25.11.2006 Kuje, Hurmuri, Siina, Tikki, Fanta ja Ziiku ovat suomenlapinkoiria, jotka etsivät uutta kotia kasvattajan jouduttua vaikeuksiin.

Suomenlapinkoira narttu Fanta on 8-vuotias. Kilttiluonteinen. Tottunut lapsiin ja toisiin koiriin. Ei kerrostaloon. Fanta on kotihoidossa Satakunnassa.

7.12.2006 Fanta on erittäin reipas ja iloinen tyttö ikäisekseen. Fanta on erittäin hellyydenkipeä, mutta tyytyy myös koira seuraan. Fanta soveltuu parhaiten kotiin jossa sillä olisi seurana narttu koira, mutta ei laita pahakseen uroksistakaan. Fanta ulvoo jos jää yksin, mutta kun on joku koira seurana niin ei ulvo lainkaan. Ei riko paikkoja, on sisäsiisti. Fanta voisi soveltua kerrostaloon, jossa olisi toinen koira kaverina, mutta luultavasti ei sovellu jos ei ole toista koiraa, koska sitten päivät kuluisi siihen kun kuuntelisi rappukäytävän ääniä. Fanta tykkää kissoista, ja lapsista, myös isot koirat ovat Fantan kavereita. Sovittaessa Fantaan voi mennä tutustumaan kotihoitopaikkaan Huittisiin.