Fanni

Lisätty sivulle: 2011-05-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Fanni
22.8.2012 Fanni sai kodin kotihoitopaikastaan Ulvilassa.

***

Kuulumisia kodista:

2.10.2012 Fannin toivomus kuvan kera: Fannilla menee hyvin :) Hän nauttii kotikoiran elämästä, hyvästä ruoasta, lenkeistä, sohvalla nukkumisesta ja palloleikeistä.

Fanni lähettää kaikille terveisia ja toivoo, että jokaisen kodittoman koiran tarinassa olisi onnellinen loppu! T.Nadja ja Fanni

***

steriloitu narttukoira, aikuinen, kotihoidossa Suomessa.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

5.8.2012 Hei! Fannista on tullut pikkujulkkis ihan parissa päivässä ja varmasti monet ihmiset odottavat lisää kuulumisia :)

Eilen illalla Fanni kuin Prinsessa Ruusunen heräsi unesta ja ihmetteli missä hän on ja mitä hänelle on tapahtunut. Hän lähti tutkimaan kotia, eläimiä ja ihmisiä jotka olivat aivan hämmästyneitä, kun Fanni yhtäkkiä näytti ihan erilaiselta koiralta :) Ihme parantuminen on jatkanut jo vuorokauden.

Fanni-tyttö popsii Ceasar-ruokaa ja on myös jo maistanut kuivaa muonaa ja se oli kuulemma myös hyvää. Hän juo mielellään maitoa, mutta nyt onneksi vesikin kelpaa ja Fanni käy itse keittiössä juomassa “yleiskupilta” silloin kun janottaa. Pari ensimmäistä päivää tyttö vain makasi olohuoneessa ja ruoat ja juomat piti tuoda ihan nokan eteen, mutta nyt kaikki on hyvin.

Fanni on kohtelias muille kotieläimille, kissat ovat hänen mielestä tasavertaiset kaverit ja koirat ovat kuin siskoja :) Sukin kanssa ne jopa jakaa jo petiä ;) Pitkälle lenkille emme vielä lähteneet, käymme vain tutkimassa omaa pihaa ja samalla tekemässä tarpeet. Fanni on pysynyt sisäsiistinä tähän asti.
Juuri nyt Fanni kävi pesussa. Se meni ihan hyvin. Ja pesun jälkeen “kuivumistanssin” yhteydessä rupesi jopa leikkimään! Fanni ottaa rohkeasti katsekontaktia, tulee ihmisten luo ja nauttii silittämisestä. Aivan ihana pikkutyttö :)

4.8.2012 Fanni nukkuu ja nukkuu, Fanni omi itselleen Sukin upouuden koirapedin, joka on turvallisessa paikassa kissojen kiipimäpuun lähellä. Fanni käy asioilla kotihoitopaikan pihassa puskien suojassa. Ja kipittää kiireellä takaisin sisään omalle turvapaikalleen! Syöminen menee, varsinkin herkku Ceasar. Ruuan mukana menee antibioottikuuri. Juominen on vähän hakusessa, mutta kotihoitaja yrittää kaikkea mahdollista, että saadaan nestetasapaino kuriin. Fanni jo sentään uskaltaa katsella kotihoitajan perään ja seurailee minne hän kulkee. Fanni tarvitsee aikaa, että uskaltaa jälleen elää “kotikoirana”.

***

3.8.2012 Lisätty kuvia Hämeenkyröläisen perheen autotallista, jossa Fanni saatiin loukkuun. Perhe oli syöttänyt Fannia jo pidemmän aikaa pihassaan. Fanni oli käynyt perheen oman koiran aitauksessa aina syömässä emännän jättämiä eväitä, kun hän oli oman koiran kanssa lenkillä. Olipa Fanni jo kerran ollut aitauksessa ja portti kiinni, mutta Fanni oli paennut pienestä reiästä aidassa. Vihdoin ja viimein saatiin loukku paikalle ja ensimmäisenä yönä tyttö meni sinne. Perheen kaikki naapuritkin olivat mukana loukutusprojektissa ja hengessä mukana.

Kiitän heitä kaikkia sydämestäni, että syötitte ja juotitte Fannia, että Fanni selvisi hengissä tästä kaikesta. Kiitokset myös Rekku Rescuen Petrille avusta ja Fannin autokuskina olemisesta. T: Heidi Fannin varausvastaava

3.8.2012 Fanni on saatu loukutettua Hämeenkyröstä ja Fanni on tuotu kotihoitoon Ulvilaan. Fanni on kiltti, kesy ja antaa koskea. Aivan uskomatonta! Käytiin eläinlääkärissä saamassa sisä-ja ulkoloishäädöt. Fanni etsii edelleen sitä loppuelämän kotia. Fannista muutama kuva kotihoidossa. Suki otti Fannin ystävällisesti vastaan. Lisätty myös muutama kuva Fannista loukussa. Kaikki ovat onnellisia kun Fanni vihdoin saatiin kiinni ja kotihoitoon.

***

26.2.2012 Fanni siirrettiin enkelikoiriin, koska Fannista ei ole saatu mitään tietoa.

***

27.9.2011 Fannista ei tällä hetkellä oteta varauksia vastaan. Fanni karkasi pian Porin Pihlavaan kotihoitopaikkaan tulonsa jälkeen. Kaikista ponnisteluista huolimatta Fannia ei ainakaan toistaiseksi ole löydetty.

***

7.8.2011 Fanni saapui Suomeen kotihoitoon.

***

27.6.2011 Lisätty Fannille uusia kuvia.

28.5.2011 Fanni on aikuinen, vähän arka tyttökoira Raplassa. Fannilla on ikää jo jonkin verran.

Fanni luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja sterilisoituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Fanni noudetaan Tallinnasta. Fanni tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Fannista on 250 euroa.