Fanni

Lisätty sivulle: 2011-03-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Fanni
Fanni sai kodin Paraisilta

***

Urospenti, 10vkoa, kotihoidossa Nakkilassa

9.3.2011 Fanni on yksi 10 rottweiler-presa-mix pennusta, jotka tulivat yhdistykselle kotia etsimään 27.2.2010. Pennut ovat syntyneet 27.12.2010 ja niiden emä on rodultaan rottweiler ja isä perro de presa canario.

Fanni-tyttö painaa nyt 10-viikoisena noin 8 kiloa, ja vaikka sekä rottweiler- että presa-narttujen aikuispaino on siinä 40 kilon hujakoilla ja säkä n. 54-64 cm, saattaa Fanni jäädä pienemmäksi tassujen koon perusteella.

Fanni on hoitopaikassaan tottunut kissoihin ja toisiin koiriin. Sisarukset leikkivät keskenään kissoista paljon välittämättä ja leikin mennessä rajummaksi hoitopaikan narttukoira pitää huolen rauhoittelusta. Ulkona tykätään olla ja asioitakin tehdään sinne, sisällä pääsääntöisesti paperille tietenkin lipsahduksia sattuu. Fanni on kotihoidossa Nakkilassa.

Eläinlääkäri totesi Fannin terveeksi pennuksi. Fanni on sirutettu ja madotettu. Tutustu tarkoin ensin kumpaankin rotuun, sillä rotuperimä tekee tästä koirasta haastavan. Fannia ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi ja se luovutetaan ainoastaan omakotitaloon. Uudelta kodilta toivotaan kokemusta samantyyppisistä koirista.

Lisätietoa roduista; http://www.rottweiler.fi ja http://en.wikipedia.org/wiki/Perro_de_Presa_Canario

Fanni luovutetaan madotettuna ja sirutettuna, kulukorvaus on 200 euroa.