Eva

16.2.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Viro

Sijainti: Suomi

Sympaattinen Eva etsii liikunnallista kotia

Evasta ei oteta tällä hetkellä enempää kyselyjä vastaan.

18.1.2023

Pian 3 vuotta täyttävä sekarotuinen Eva rakastaa pitkiä lenkkejä, rapsutuksia ja huomiota. Vieraat ihmiset ystävällinen Eva ottaa innokkaasti vastaan ja hakeutuu mielellään rapsuteltavaksi ihan syliin saakka, kunhan on ensin todennut henkilön luotettavaksi. Eva on melko herkkä aistimaan ihmisten tunnetiloja ja tämä näkyy toisinaan lievänä epävarmuutena uusien ihmisten läsnäollessa. Eva tulee hyvin juttuun lasten kanssa mutta aivan pienimmät, alle taaperoikäiset hieman jännittää epävarmoine liikkeineen. Eva tulee ulkona hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja onkin melko riehakas leikkijä sekä innokas koirapuistoilija. Hihnassa käyttäytyy kuitenkin mallikkaasti, ei reagoi toisiin koiriin ja lenkkeily sujuu ongelmitta. Sisätiloissa Eva tarvitsee omaa tilaa ja rauhaa, joka ilmenee ärhentelynä muille koirille ja tästä syystä Evalle etsitään kotia jossa ei ole muita eläimiä vaan se saisi ihmisten jakamattoman huomion. Kotioloissa Eva on rauhallinen, pötköttelisi mielellään vain kainalossa kunhan on saanut ensin riittävästi liikuntaa ja muita aktiviteetteja. Hieman herkkänä tyttönä Evaa ahdistaa jotkin hoitotoimenpiteet, kuten tassujen pesu ja näihin tarvitsee rauhallista ja kärsivällistä, koiran ehdoilla tapahtuvaa harjoittelua. Fiksuna tyttönä oppii nopeasti uusia asioita ja nauttisi varmasti jonkinlaisesta harrastuksestakin. Eva on kärsinyt edellisessä kodissaan joitakin vuosia sitten eroahdistuksesta joka ilmeni haukkumisena/ulvomisena mutta harjoittelun ja pienten arkirytmin muutosten seurauksena eroahdistus meni ohi. Uudessa kodissa on kuitenkin varauduttava kodinvaihdon myötä eroahdistuksen uudelleen puhkeamiseen ja yksinoloharjoitukset olisi hyvä aloittaa ennaltaehkäisevästi asteittain jotta ongelmilta vältyttäisiin. Eva matkustaa autossa nätisti vaikka tyttöä selvästi hieman stressaa matkustaminen, stressi ilmenee mm. läähättämisenä. Evalle etsitään kotia rauhalliselta alueelta ja tulevan omistajan tulee sitoutua huolehtimaan päivittäin koiran runsaasta liikunnantarpeesta.  Evan rotuperimästä ei ole tietoa, mutta riistaviettiä tytöltä löytyy jonkin verran, painoa on n.20kg ja säkäkorkeus on n.45cm. Eva on sisäsiisti. Eva on sijaiskodissa Helsingissä jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 600 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Jonna / 045 608 0787

Soittoajat: ti-ke 16-20 sekä la 15-18, muina aikoina kyselyt sähköpostitse

jonnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.