Emma

Lisätty sivulle: 2012-01-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Emma
19.5.2012 Emma sai kodin Forssasta uroskoiran kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

21.5.2012 Heippa! Nyt olisi sitten ensimmäiset pari päivää takana ja Emma on todella kuin unelma :) Todella kiltti, ihana, rauhallinen ja tulee aivan kaikkien kanssa toimeen. Todella nopeasti oppivalta vaikuttaa ja nameilla tuntuu olevan motivoitavissa vaikka mihin! Ei taida edes sanat riittää kun kehuu tuota tyttöä! <3

Kotiintulomatka sujui hyvin, Emma nukkui pää mun sylissä melkein koko matkan. Eikä tunnu kyllä muutenkaan stressaavan autolla kulkemista, nukkuu melkein koko ajan jos on autossa.

Maxin kanssa tulevat todella hyvin toimeen, ei ole missään välissä tullut mitään sanomista kummaltakaan. Ensimmäisenä iltana Emma valtasi Maxin pedin, laitettiin ihan oma peti sille, eikä mennyt kauaa kun ymmärsi mikä on oma sänky ja tälläkin hetkellä tuhisee siinä tyytyväisen näköisenä.

Metsästys viettiä kyllä tuntuu löytyvän ja täällä meillä on tähän aikaan vuodesta mukavan paljon vesilintuja, kun on joki ja lampi vieressä. Niitä tässä nyt sit ollaan vähän ihmetelty ja haukuttu :) Myös naapurin koirat tavattiin lenkillä ja kaikki sujui hienosti. Sen verran vahti viettiä löytyy, että jos naapurin koirat yrittävät meidän pihalle niin sitten niille vähän haukahdellaan.

Tänään tuli vähän testattua mitä Emma tykkää pienistä lapsista. Tuli tutustuttua 3,5 vuotiaaseen poikaan ja reilun vuoden ikäiseen tyttöön ja Emman mielestä ne olivat aivan super ihania juttuja. Ei meinannut pusuttelusta tulla loppua ollenkaan. Taitaa äidin vaistot olla tallella ;)

Huomenna mennään yhteislenkille kiltin bordercollie mix pojan kanssa niin saa Emma tutustua uuteen koirakaveriin. Jossain vaiheessa kun nimensä oppii kunnolla ja luoksetulemisen niin mennään kokeilemaan koirapuistossa juoksemista. Vanhempieni luona sai jo eilen juosta koiratarhassa vapaana ja tuntuikin nauttivan siitä paljon, vauhtia ainakin piisasi :) Emma on kuin hiomaton timantti joka pienellä vaivalla rupeaa varmasti säihkymään! Terveisin: Laura, Jukkis, Maxi ja Emma!

***

12.5.2012 Emma siirtyi kotihoitoon Ulvilaan, Porin lähelle.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

14.5.2012 Hei! Kaunis Emma lähettää kaikille terveisiä/uusia kuvia hoitopaikasta! Parissa päivässä tyttö on kotiutunut hyvin ja näyttää siltä, että Emma on aivan täydellinen pakkaus! Säkä 55 cm ja paino 24 kg.

Emma on noin 4v. ystävällinen, rauhallinen, tottelevainen ja nätti
tyttökoira. Hän tulee toimeen ihmisten ja koirien kanssa. Emmalla ei ole
eroahdistuksen merkkejä. Emma on sisäsiisti ja hiljainen koira. Reipas
metsälenkki hänen mielestä on parasta ;)
T.Nadja ja Emma

***

Emma aikuinen narttu, odottaa kotia Kohtla-Järvellä.

21.4.2012 Emma on siirtynyt Tallinnan tarhalle hoitoon, jossa Emma sterilisoidaan ja tehdään terveystarkastus. Lisätty ystävälliselle Emmalle uusia kuvia.

8.4.2012 Emma rakastaa ihmistä ja Emman päivän kohokohta onkin, kun ihminen menee sen häkkiin. Emma käytäytyy lenkillä nätisti ja sen kanssa on mukava kävellä. Emma stressaa jonkin verran häkissään, mikä ilmenee sillä, että tyttö on alkanut nyppimään jalkojaan ja niissä on muutama pieni karvaton kohta. Emmaa haukkuu jonkin verran häkin ohimeneville koirille, mikä on erittäin tyypillistä koiratarhaoloissa eläville koirille. Ihmisen kanssa Emma taas on hiljainen. Emma on joutunut odottaamaan kotiaan valitettavan pitkään. Kooltaan Emma on n. 50 cm ja painoa tytöllä on n. 25 kg.

29.1.2012 Emma on eestinajokoira mix narttu Kohtla-Järven tarhalla. Emma on kiltti luonteinen ja rauhallinen, aikuinen narttu. Emma on tullut tarhalle 16.1.2012

KULUKORVAUS leikatusta koirasta on 250 €. Kulukorvaus sisältää tunnistusmerkinnän, rokotukset,kastroinnin, madotukset ja loishäädön. Lisäksi koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.